To je to što me zanima!

Mladen Petrić: Nisam baš zadovoljan rezultatom...

Teren je bio sklizak, nisam mogao reagirati kako treba, opisao je Igor Budan situaciju u kojoj je lako mogao donijeti Hrvatskoj pobjedu
Vidi originalni članak

Bili smo možda malo bolji, rekao bih za pola šanse. Ali mislim da možemo biti zadovoljni s ovom provjerom, rekao je Stipe Pletikosa. Hrvatski golman je vrlo dobro regirao pred kraj utakmice i spasio siguran gol kad je pucao Chris Boyd. U situaciji iz 31. minute nije mogao ništa, pogreška Roberta Kovača bila je kobna. A ni Kovačev 'prvi suradnik' u obrani Josip Šimunić nije najbolje reagirao kod gola. Od njega se odbila Millerova lopta za izjednačujući pogodak.
- Trebali smo biti agresivniji u nekim situacijama. Nakon vodstva smo malo pali, da smo bili samo malo čvršći pobijedili bi večeras - mišljenja je hrvatski stoper.
A na drugoj strani terena napadači su pokušali nadoknaditi izostanak Eduarda. Nije bilo lako, osjetilo se da nema Dudua... Mladen Petrić se trudio, ali na Hampden Parku nije bio strijelac.
- Nisam zadovoljan rezultatom. Igrali smo bolje, ali smo nakon vodstva bez pravog razloga usporili ritam i dopustili Škotima da se izvuku od poraza - misli treći strijelac Bundeslige.
Igor Budan ušao je u 57. minuti i promašio čistu priliku za pobjedu. Njegov udarac odlično je obranio ponajbolji škotski pojedinac, golman Sunderlanda, Craig Gordon.
- Žao mi je što nisam iskoristio onu šansu, ali nije to bila jednostavna situacija. Teren je bio sklizak, nisam mogao reagirati kako treba - rekao je povratnik u sastav nakon ozljede.
Ivan Klasnić je zaigrao za reprezentaciju nakon godinu i pol. Ušao je u drugom poluvremenu, ali nije imao osobitih prilika za pogodak.
- Dominirali smo cijelu utakmicu, ali nismo iskoristili šanse.

ĆORLUKA ZARADIO SHANTZOV OVRATNIK
Vedran Ćorluka morao je ranije izići iz igre jer ga je u jednom duelu napadač Škotske Chris Boyd udario nogom po glavi. Hrvatski branič nakon utakmice je izašao sa Shantzovim ovratnikom. Zbog ozljede je iz igre morao i Darijo Srna. Šepajući je napustio teren, no njegova ozljeda nije ozbiljna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sky7 27.03.2008.

    Mene najviše brine užasna (ne)realizacija i neefikasnost. Možeš ti igrat k\'o Pele i Maradona skupa, ali ako nema šlaga na torti i točke na I,....e onda, idemo pakirat prnje pa doma. Ono što je Olić fulo u prvom poluvremenu,ono bih i ja pogodila. Što se tiče tekme, neš ti \"prijateljske\" utakmice sa 7 žutih kartona. Meni je ono više ličilo na survival, oliti onaj \'ko preživi, pričat će.

  • god of war 27.03.2008.

    nismo ni mi mladene moj...oni igraju\"nogomet\"sa drugom postavom protiv naše prve momčadi,ako izuzmemo dudua...ovo nije\"dobro smo igrali\",\"zadovoljni smo..\"nego ovo je sramota i neprihvatljiv rezultat,iako se radi o prijateljskoj tekmi.....iz najvećeg poštovanja prema biliću i repki

Komentiraj...
Vidi sve komentare