To je to što me zanima!

Mladi Hrvat napušta 'kockasti' dres i ide igrati za Prosinečkog

Hrvatski golman Ivan Brkić trebao bi u budućnosti nastupati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Bivši golman Lokomotive, Cibalije i Istre velika je želja izbornika Roberta Prosinečkog
Vidi originalni članak

Neočekivano pojačanje trebalo bi stići Robertu Prosinečkom i Bosni i Hercegovini u nastavku kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. Odlučio je Žuti malo osnažiti golmanske redove pa je za iduće akcije najavio mladog hrvatskog golmana Ivana Brkića (24), javlja sportsport.ba.

Brkić je rođen u Koprivnici, ali preko roditelja može dobiti bh. državljanstvo. Sjajno brani u redovima Zrinjskog iz Mostara, a to nije promaklo budnom oku Prosinečkog. 

Hrvatski je golman skupio dva nastupa za našu U-21 reprezentaciju i figurirao je kao velika perspektiva. Prošao je Karlovac, Istru, Lokomotivu, Imotski i Cibaliju, a od prošle je godine u Zrinjskom. Ove je sezone branio na deset utakmica, a primio je šest golova. Tržišna vrijednost mu je 400.000 eura.

Brkić će konkurenciju imati u Ibrahimu Šehiću, Kenanu Piriću i Jasminu Buriću, a za reprezentaciju BIH više ne brani sjajni Asmir Begović s kojim Prosinečki nije u dobrim odnosima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nogometas05 27.08.2019.

    A neki upućeniji kažu da je jako volio i namještati utakmice, pa nezz koliko se žuti Marlboro usrećio s ovim potezom

  • Phoenix 27.08.2019.

    Hrvat?! Hercegovac, molim lijepo

  • Puyol05 27.08.2019.

    A ajde, idi... Tko si ti?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare