To je to što me zanima!

Mladi hrvatski teškaš odlično parirao svjetskom prvaku Yoki

Hrabrim pristupom Mindoljević je u prve tri runde bio ravnopravan Francuzu, u nekim trenucima meča čak i bolji od favorizianog svjetskog prvaka Tonyja Yoke
Vidi originalni članak

Odličan meč odboksao je Marin Mindoljević (21) u Parizu, na gala priredbi u Palais des Sports protiv domaćeg borca Tonyja Yoke, svjetskog prvaka iz Dohe.

Hrabrim pristupom Mindoljević je u prve tri runde bio ravnopravan Francuzu, u nekim trenucima meča čak i bolji od favorizianog Yoke. Ipak, svjetski prvak je dovoljno iskusan i kvalitetan da zna kako se ovakvi mečevi rješavaju, u četvrtoj je rundi pronašao put kroz Mindoljevićev obrambeni gard i srušio ga nokautom. Bio je to kraj, unatoč porazu, ipak odličnog meča za mladog Splićanina na vrhunskom boksačkom događaju.

- Zahvaljujem se svima koji su bili uz mene i bodrili me, mislim da sam pružio dosta dobar meč, a Yoka je svjetski prvak kojem sam pružio dosta velik otpor od samog početka. Velika mi je čast bila boksati na ovako velikoj priredbi i publika je to dobro prepoznala i nagradila me - poručio je boksač splitskog BK Marjan iz Pariza.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 21.05.2016.

    velika je razlika između svjetskog prvaka i svjetskog amaterskog prvaka, treba naglasiti da je yoka amaterski prvak te da se još nije okušao u profi boksu

  • gladijator 21.05.2016.

    Svaka čast dečku, želim mu uspješnu karijeru. Nego osvrnuo bi se na tekst, tekst me nakratko vratio na meč Mavrović-Lewis, novinari tako začine priču da to nije istina.

  • MarinNakinjo 21.05.2016.

    moje čestitke imenjače :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare