To je to što me zanima!

Mladi 'kauboji' u dramatičnoj završnici do svjetske bronce!

U dramatičnom raspletu izabranici Kreše Ivankovića nisu uspjeli iskoristiti napad za pobjedu u osnovnom dijelu utakmice, ali su u dodatnih 10 minuta to ispravili i domogli se odličja
Vidi originalni članak

Muška hrvatska rukometna reprezentacija do 19 godina osvojila je brončano odličje na Svjetskom prvenstvu kojem je naša zemlja bila domaćin, a u utakmici za medalju nadigrali su reprezentaciju Egipta s 39-37 (30-30, 18-17) u produžetku dvoboja odigranog u Areni Varaždin.

U dramatičnom raspletu izabranici Kreše Ivankovića nisu uspjeli iskoristiti napad za pobjedu u osnovnom dijelu utakmice, ali su u dodatnih 10 minuta to ispravili i domogli se odličja.

Petar Krupić je sa sedam pogodaka bio najbolji strijelac hrvatske reprezentacije. Po šest pogodaka postigli su Aleksandar Čaprić i Vito Glivetić, a po četiri Marko Bajan, Martin Tomšić i Maksimilijan Molc. Sjajan je bio vratar Tin Herceg s 12 obrana, a zaustavio je i tri sedmerca, zbog čega je proglašen igračem utakmice.

Mohamed Khallaf je s osam pogodaka bio najbolji strijelac egipatske reprezentacije koja je u Hrvatskoj branila naslov svjetskog prvaka osvojen prije četiri godine.

Od 20 sati za zlato će se boriti reprezentacije Španjolske i Danske.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • maliplavi124 13.08.2023.

    jako losa selekcija igraca, igraju sinovi od prijatelja, samo da se zna imamo igrace za zlato ali memamo trenera

  • RedDoor 13.08.2023.

    Nadam se da će i ovaj uspjeh kadeta biti poticaj da se osnuje juniorska liga, koju izgleda nemamo. Ne možeš tako mlade momke gurnuti odmah u seniore.

  • anniviivve54321 13.08.2023.

    Čestitka, bravo kauboji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare