To je to što me zanima!

Mladi nogometaši Kory i Capi u 25. legende Kutije

Dvojica mladih Nacionalovih igrača dominiraju posljednjih godina na Kutiji šibica. Korab Morina i Matija Capar zajedno imaju već sedam Kutija
Vidi originalni članak

Duško Popovski i Nikica Vidiček, kao iz topa ispalio je Zoran Aplenc, alfa i omega Kutije šibica na pitanje koji igrač ima najviše osvojenih naslova. Njih su dvojica po šest puta dizali pehar pobjednika najpopularnijeg malonogometnog turnira. U nedjelju im se pridružio i Mario Švigir, Nacionalov golman. No taj bi trio vrlo skoro mogao biti skinut s trona. Dolaze dvojica mladića, koji su već sad - glavni.
- Osvojio sam tri Kutije, a tek su mi 24 godine. Želim osvajati ovaj turnir dokle god me zdravlje služi, ući među one rekordere s najviše naslova - rekao je Korab Morina, zvijezda Nacionala, koji je i službeno bio najbolji igrač turnira.
- To mi je drugi naslov najboljeg igrača Kutije, ali nije mi važan. Koncentriram se samo na ono što piše na glavnom peharu, tko je pobjednik! Samo me, kažem, to zanima. A prvo moram stići Capija, on je već uzeo četiri Kutije - smije se Korab, a smije se i Capi, Matija Capar. I njemu su 24 godine, a već ima četiri “kante”. Osvojio ih je četiri godine zaredom, što je dosad uspjelo samo legendarnom malonogometašu Štefu Pavlicu. A već je lani Capar ušao u povijest. Slavio je tri godine zaredom s tri različite momčadi (Orkan Profectus, Agrokor, Nacional).
- Od 17. godine nisam propustio nijednu Kutiju, nadam se da i neću tako skoro. Svi naslovi su dragi, ali ovi na Kutiji su posebni - kaže Capar. Još samo tri do rekorda...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare