To je to što me zanima!

Mladost velikim preokretom šokirala favorita! Još je jedan klub dijeli do Lige prvaka

Pod tim pritiskom mladostaši su odigrali vrhunsku utakmicu pobijedivši 3-0 (25-22, 25-22, 25-21), a potom ne ostavivši gostima nikakve šanse u zlatnom setu (15-8). Ivan Zeljković predvodio je napad s 18 poena
Vidi originalni članak

Veliki pa i senzacionalan prolazak slave odbojkaši zagrebačke Mladosti u kvalifikacijama Lige prvaka. Mladostaši su u svom Domu odbojke protiv švicarskog Amriswila nadoknadili poraz 1-3 iz prve utakmice i nakon zlatnog seta izborili završni krug kvalifikacija!

SLOMILI MAKEDONCE Osječani za povijest: U paklenoj atmosferi i nevjerojatnoj drami slavili prvu europsku pobjedu!

Zagrepčani su u sjajnoj predstavi potpuno nadigrali švicarsku momčad koja je s pojačanjima bila materijal za Ligu prvaka, no u Zagrebu u uzvratu nisu mogli ni do seta. Mladost je za bilo kakvu šansu morala osvojiti tri seta te pritom ne izgubiti više od jednog, da bi uopće izborila priliku kroz zlatni set. 

Pod tim pritiskom mladostaši su odigrali vrhunsku utakmicu pobijedivši 3-0 (25-22, 25-22, 25-21), a potom ne ostavivši gostima nikakve šanse u zlatnom setu (15-8). Ivan Zeljković predvodio je napad s 18 poena, dok je 16 dodao Austrijanac Ecker.

Na putu do Lige prvaka Mladosti će biti bugarski Hebar koji je izbacio rumunjski Galati. Rumunji su u prvoj utakmici u gostima slavili s 3-0, da bi Hebar prošao dalje dobivši 3-1 u Rumunjskoj te na koncu u zlatnom setu.

Prva se utakmica igra u Bugarskoj 19. listopada, pa će Mladost Ligu prvaka moći izboriti u svom Domu odbojke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare