To je to što me zanima!

Mladostaši na Savi potopili Jugaše i "produžili život"

U četvrtoj utakmici doigravanja u vaterpolskom prvenstvu Hrvatske na bazenu na Savi Mladost je pobijedila Jug 14-12 te je izjednačila omjer na 2-2
Vidi originalni članak

U Gružu su cijelu utakmicu vodili, bili bolji, no na kraju izgubili. A da su pobijedili, Mladostaši su na bazenu na Savi mogli slaviti naslov. Jer Jug u srijedu u Zagrebu nije bio dostojan protivnik, barem ne u prvom dijelu u kojem su Mladostaši imali i pet golova prednosti. Jug je u tom periodu bio neprepoznatljiv. Činilo se da će Mladost pregaziti protivnike s juga, no Jugaši u trećoj četvrtini rade veliki preokret i dolaze na samo jedan gol zaostatka. Mladost je na kraju ipak slavila 14-12 i u četvrtoj utakmici doigravanja vaterpolskog prvenstva Hrvatske izjednačila međusobni omjer na 2-2. Peta i odlučujuća utakmica igra se u Gružu u subotu u 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Florida 16.06.2010.

    dobra utakmica al kad cujem onog Micu Dusanovica kako komentira stvarno se zapitan jel on naucio dosad u svom zivotu kako se posteno i objektivno komenitra jer ono navijacko komentiranje je stvarno ajme za slusat, imam osicaj da bi poceo plakat da je Jug pobjedio.

  • strz8000 16.06.2010.

    Tako je!!!!!!!!!!!!!! ajmo Mladost!!!!! U Gružu im odnijeti trofej ispred uplakanih faca

  • rodbina 16.06.2010.

    potopili ih nisu jer su dobili samo 2 razlike.treba pohvaliti jug,koji je usoio stići 5 gola razlike.tako da \"potopili\" nije prava riječ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare