To je to što me zanima!

Mladostašice uvjerljivo krenule prema LP, mladostaši izgubili od Bugara u prvom meču play-offa

Odbojkašice Mladosti nisu imale problema protiv slovenskog Calcita, dok odbojkaši Mladosti, pak, nisu napravili iznenađenje u prvoj utakmici play-offa za plasman u Ligu prvaka protiv bugarskog Hebara
Vidi originalni članak

Odbojkašice zagrebačke Mladosti s uvjerljivih su 3-0 (25-13, 25-17, 25-20) pobijedile Calcit Kamnik u dvoboju prvog kola kvalifikacija za Ligu prvakinja, koji se igrao u Domu odbojke "Bojan Stranić".

Josipa Marković i Andrea Mihaljević donijele su mladostašicama po 12 poena, a Katarina Pavičić je zaslužna za njih 10, od kojih je čak pet bilo izravno iz servisa.

Uzvrat u Kamniku na rasporedu je 26. listopada.

Odbojkaši Mladosti, pak, nisu napravili iznenađenje u prvoj utakmici play-offa za plasman u Ligu prvaka protiv bugarskog Hebara. Iako su osvojili prvi set 27-25, Zagrepčani su ostali bez prave šanse u sljedeća tri (21, 14, 15). Ivan Zeljković bio je najbolji kod Mladosti s 18 poena.

Po senzaciju će Zagrepčani pokušati na svom terenu u sljedeći četvrtak, pobjeda 3-0 bila bi im dovoljna za prolazak, a s 3-1 ili 3-2 za zlatni set.

Uspiju li, plasirat će se u grupnu fazu Lige prvaka u skupinu B s berlinskim Recycling Volleys, poljskim Aluron CMC Wartom iz Zawierciea te turskim Halkbankom iz Ankare.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare