To je to što me zanima!

'Mnogi bi pobjegli, no čelnici Hajduka su se odlučili boriti'

Ovo što su čelnici Hajduka odlučili ostati u klubu, po meni je razuman čin za koji im treba odati priznanje, kaže Zoran Vulić, trener Splita koji je izbacio Hajduk iz Kupa
Vidi originalni članak

Dobro je rekao 'Biće' Mladinić, klub može upasti u krizu igre i rezultata, ali ne smije upasti u krizu rukovođenja, a Hajduku se upravo to dogodilo, rekao je Zoran Vulić.

Zoran Vulić vrlo emotivno je doživio izbacivanje Hajduka iz Kupa. Trenutačno je trener Splita, no ne krije da mu je Hajduk uvijek bio i ostao u srcu te da je tužan zbog trenutnog stanja u klubu.

- Nikome ovo što se događa nije drago, pogotovo što je u pitanju kriza rukovođenja, do koje u klubu kao što je Hajduk nikad ne smije doći.

Unatoč tome, Vulić nije pristalica radikalnih poteza, poput kolektivne ostavke čelnika kluba, koju su neki zagovarali.

- Ovo što su čelnici Hajduka odlučili ostati u klubu, po meni je razuman čin za koji im treba odati priznanje. Mnogi bi na njihovom mjestu pobjegli, ali oni su ostali boriti se s problemima i na tome im treba čestitati.

Iako je Hajduk u velikoj krizi, Vulić ne vjeruje u produbljivanje te krize, koja bi u najgorem slučaju mogla rezultirati čak i borbom za opstanak.

- Hajduk se mora koncentrirati na utakmice koje slijede, treba skupiti unutarnju snagu, trebaju svi zajedno učiniti što mogu da se izvuku iz ove situacije. Ne bojim se ja za Hajduk, kad se malo primiri situacija, opet će oni doći na svoje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • tomicalomica 24.04.2015.

    Ovaj Vulic mi pljunuti svabo iz drugog svjetskog rata..ne mogu se sad sjetiti imena

  • pipolino 24.04.2015.

    Vulić je uvijek bio korektan i veliki poštivalac Hajduka.Namjerno neću napisati navijač, jer su to različite stvari.Čovjek je puno puta doživio poniženja u Hajduku, a nikada se ni jednom riječju nije očešao o njega.I zato mu svaka čast.Ali da ovi ljudi sada ostaju u Hajduku radi njegove dobrobiti je smješno.Oni su tu zbog sebe,profita i promocije.

  • NIAGARA HAJDUK 24.04.2015.

    Vulic je pravo Hajducko srce......naravno da se treba boriti. Da su dali ostavke Hajduk bi ostao bez rukovodeceg kadra, a to nam uz loše rezultate najmanje triba. Borili ce se za ovaj klub, budi siguran Zorane, a nadam se i nekom tvom doprinosu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare