To je to što me zanima!

MNT Voltino: Obilježit će se 10. godišnjica smrti Josipa Kužea, a zaigrat će i veterani Dinama...

Malonogometni turnir će se održati od 16. do 18. lipnja, nagradni fond iznosi 3200 eura, a dio sredstava donirat će se Klubu roditelja nedonoščadi Palčići. Dođite i uživajte na Voltino...
Vidi originalni članak

Priča ovog turnira počela je daleke 1998. godine kad je mala grupa ljudi iz zagrebačkog kvarta, mahom branitelja, pokrenula Memorijalni MNT Voltino u čast prijatelju, suborcu i poginulom branitelju Siniši Lorencinu "Kini". Kroz godine kako je turnir napredovao, organizatori su turnir posvetili svim poginulim braniteljima Voltinog, a kao takav se održavao 20 godina, promovirao duh zajedništva i zahvale ljudima koji su dali život za domovinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon petogodišnje pauze, mlađa generacija preuzela je obvezu i odgovornost nastaviti putem prethodnika, te će se ove godine od 16. do 18. lipnja ponovno održati MNT Volitno. Na turniru će sudjelovati 24 momčadi, a nagradni fond iznosi 3200 eura. Naravno, pobjedniku će pripasti i prijelazni pehar. Brojni posjetitelji će moći uživati u gastro-ponudi u kojoj će se naći ponešto za svakoga.



Na MNT Voltino će se obilježiti i 10. obljetnica smrti Josipa Kužea, legende Dinama i miljenika Bad Blue Boysa koji je živio na Voltinu. Organizatori turnira povodom toga pripremaju mali spektakl, utakmicu u kojoj će sudjelovati veterani GNK Dinamo predvođeni Mariom Jozićem, Edinom Mujčinom, Jerkom Lekom i drugim legendama zagrebačkog kluba. Također, turnir će imati i humanitarnu notu, dio sredstava donirat će se Klubu roditelja nedonoščadi Palčići.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ajmohajduk 06.06.2023.

    Alkoholičar

Komentiraj...
Vidi sve komentare