To je to što me zanima!

"Moćni su oni, no mi se ne bojimo zakulisnih igara"

Slaven Bilić nikada nije ima cijelu reprezentaciju na okupu. Od prisutnih igrača na treninzima samo napadač Ivica Olić ima malih problema s ozljedom
Vidi originalni članak

Naši igrači u Čatežu su zdravi i spremni za važnu utakmicu protiv Ukrajine. Malih problema s mišićem ima jedino Ivica Olić koji je u nedjelju osjetio bol tijekom utakmice za HSV.
- Mogao bi trenirati, ali zbog predostrožnosti će u utorak biti samo u teretani i na masaži - izvjestio je Slaven o zdravstvenom stanju napadača iz Davora. Do sada još nije s igračima uspio pogledati i analizirati snimku utakmice s Englezima. Pregledavanje i analiza zakazani su za srijedu.
- Analizirat ćemo poraz, a greške ćemo ispravljati na treningu - dodao je Bilić. O pritisku u važnoj utakmici protiv Ukrajine kaže kako je on normalan.
- Pritisak? Pritisak je na svakome tko želi plasman dalje. Čak ni malim zemljama nije svejedno hoće li biti u petoj ili šestoj skupini. Zato je sada jednak pritisak i na Ukrajincima i na nama kao što će biti jednak pritisak i u Zagrebu. Uostalom mi smo naviknuti na pritisak. Naučili smo na prošlim kvalifikacijama i Euru kada su pritisak i imperativ bili ogromni, no mi s tim nemamo problema. Uostalom, nismo prosuli bodove protiv nekoga kod koga nismo smjeli, poput Andore, nego protiv Engleza - završio je o pritisku Bilić. Glavni čovjek ukrajinskog nogometa iznimno je moćan čovjek. Boji li se Slaven Surkisa i zakulisnih igara?
- Te igre su izvan naše domene. Naravno da ćemo upozoriti igrače kao i svaki put da ne rade glupe prekršaje, izbjegavaju konflikt sa sucima i suparničkim igračima, ali ih nećemo opteretiti pričama da ne smiju ni pogledati protivničke igrače. Naravno da  ponekad puno ovisi o suđenju. Ja ne mogu ne pričati o suđenju kad ponekad direktno utječu na moj posao. Nezadovoljan sam suđenjem protiv Engleske, ali vjerujemo Uefi i mislim da na ovoj razini ipak nema zakulisnih igara. Uopće se ne opterećujem Surkisom, ali svi znamo da nas čeka moćan protivnik - rekao je za kraj Slaven Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare