To je to što me zanima!

'Modra' tvornica igrača: Treći su na Mundijalu po proizvodnji

Iza Dinama smještena je velika Barcelona s osmoricom svojih igrača, Manchester United ima šestoricu, dok su Lyon i Benfica na petorici. Man. City se pak može pohvaliti s najviše igrača iz aktualnog rostera na SP-u
Vidi originalni članak

Dejan Lovren, Tin Jedvaj, Vedran Ćorluka, Marcelo Brozović, Josip Pivarić, Milan Badelj, Mateo Kovačić, Luka Modrić i Marko Pjaca čine koloniju Vatrenih koje je proizveo Dinamo.

Ta ih sjajna brojka centrira na treće mjesto najuspješnijih proizvođača igrača na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ispred njih je portugalski div Sporting iz Lisabona sa 12 predstavnika, jednog manje, ovo sigurno niste znali, ima kostarikansi Deportivo iz Saprisse.

Iza Dinama smještena je Barcelona s osmoricom svojih igrača, Manchester United ima šestoricu, dok su Lyon i Benfica na pet igrača.

Petoricu ima i Hajduk.

To su Ivan Strinić, Filip Badarić, Lovre i Nikola Kalinić te Ivan Perišić.

Manchester City se pak može pohvaliti s najviše igrača iz svog aktualnog rostera na Svjetskom prvenstvu, imaju ih 16. Iza njih je Real sa 15, odnosno Barcelona koja u Rusiju šalje svojih 14 igrača.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • OS98netko 09.06.2018.

    A dijeosijek u toj prici kakav čmarduk

  • I_v_a_n 08.06.2018.

    Modric je iz zadarske omladinske, ne dinamove

  • 08.06.2018.

    Kako to?????pa zar nije logicnije ako je mamic lopov i pljacka dinamo da dinamo izglefa ovako kao drzava Hrv svi odlaze...bez posla...bez naslova...kad ono tamo Dinamo 3 po proizvodnji mladih igraca...te igrace prodaje u velike klubove za velike novce...na kraju svejedno lopov😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A sta su onda u Hajduku???oni svoje talente prodaju za 1mil i to nekim levatskim klubovima...zamislite ovako da Dinamo prodaje po istoj cijeni kao hajduk...da mamic toliko da dinamu a sebi uzme ostalo jer je on to ocito i zasluzio ako Rijeka i Hajduk ne mogu prodat igraca za neke velike novce zasto bi mogao i Dinamo????? Sve sto vise dobiva od ostalih klubova treba uzet sebi!!!!!!! Pa evo jedan Frankfurt za rebica rekao 40 mil svi zivi se smiju,a maminho levata proda za 10mil,,sjetimo se Roga..covjek ga utopio a on i nije neka zvijezda!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare