To je to što me zanima!

'Modri' časte: Djeca do 14 god. mogu besplatno na Maksimir...

U želji da što više ljudi privuče na Maksimir, Dinamo nudi svoj djeci do 14 godina starosti besplatnu ulaznicu za istočnu tribinu za utakmicu protiv Dinamo Tbilisija u utorak
Vidi originalni članak

Zagrebački Dinamo u utorak dočekuje gruzijskog imenjaka iz Tbilisija u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka (početak u 20:45). Maksimirski klub traži nastavak puta prema šestom plasmanu u skupine najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja.

Organizator je u subotu pustio ulaznice u prodaju po cijenama kakve su bile za uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv makedonskog Vardara; 10 kuna za sjever, 20 kuna za istok te 30 kuna za zapadnu tribinu.

Novost za ogled protiv gruzijskog prvaka pogodnost je za svu djecu do 14 godina (rođeni 2002. i kasnije). Uz predočenje zdravstvene iskaznice, mogu preuzeti besplatnu ulaznicu za istočnu tribinu na Ticket pointu pokraj zapadne tribine stadiona.

Osim na samom Ticket pointu u nedjelju i ponedjeljak do 19 sati te u utorak do 21:30, ulaznice se redovnim putem mogu kupiti i preko interneta.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • helidon 25.07.2016.

    Da dovedem dijete i da mu razbije glavu neki Torcidaš

  • PeroMusura 25.07.2016.

    Koja ste vi sprdacina od kluba .

  • DonJohN_1 25.07.2016.

    Oce li djeca imati personalizirane ulaznice,doziviti torturu kao ostali navijaci dinama,te gostujuci navijaci prilikom ulaska na stadion? Ako bi uopce i usli

Komentiraj...
Vidi sve komentare