To je to što me zanima!

"Modri" Dalmatinci pozvali su Purgere na utakmicu Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ante Rukavina i Duje Čop, dvojica Dalmatinaca u "modroj" svlačionici pozvala su navijače na utakmicu Dinama i Austrije. Susret je na rasporedu u srijedu u 20.45 h
Vidi originalni članak

Dragi navijači, u srijedu nas čeka važna utakmica protiv Austrije Beč. Treba nam vaša pomoć, rekao je Duje Čop iz četvrtog pokušaja na videu koji je objavljen na Facebook stranici "modrih". 

Dinamo u srijedu igra prvu utakmicu 4. pretkola Lige prvaka protiv bečke Austrije. Navijače su u pomoć pozvala dvojica Dalmatinaca u redovima "modrih". Osim Čopa, tu je bio i Ante Rukavina.

- Vidimo se na Maksimiru - dodao je Rukavina uz podsjetnik da su ulaznice u prodaji od ponedjeljka.

A sudeći po redovima koji su se formirali već prvog dana prodaje ulaznica na Maksimiru, Dinamo je opet hit u gradu. Maksimir će u srijedu biti odlično popunjen...

Idi na 24sata

Komentari 51

  • lisabon 20.08.2013.

    Bake,jedva cekam derbi 4.lige jug Hajduk-Val.Vas 10000 a njihovih 5000.I u furioznoj igri "vase dice" ,pobjedite s 1-0.Gol ce dati Torres iz Mravinaca jer taj ce dan Messi iz Dugopolja imati mums.

  • spalato60 19.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Domžale 19.08.2013.

    Dinamo na igrišče , Hajduk na smetišče ..... hej hej hej........

Komentiraj...
Vidi sve komentare