To je to što me zanima!

'Modri' doveli pojačanje za LP: Brozović potpisao na 7 godina

Već se dugo pisalo o mom prelasku u Dinamo i drago mi je što je sve završilo, kaže Marcelo Brozović (19). U Dinamo je stigao iz Lokomotive i potpisao na 7 godina...
Vidi originalni članak

Protjerivanjem Jerka Leke i Nikole Pokrivača otvorio se prostor u Dinamovom veznom redu. Dinamo je posljednjeg dana prijelaznog roka doveo 19-godišnjeg Marcela Brozovića koji je igrao za Lokomotivu. Brozović je mladi hrvatski reprezentativac i o njemu se pisalo kao o nasljedniku Milana Badelja. 

Na transfermarktu mu je vrijednost 600.000 eura. Dinamo je transfer objavio i na svojoj službenoj stranici, a mladi je Brozović potpisao na sedam godina.

- Već se dugo pisalo o mom prelasku u Dinamo. Drago mi je što je sve konačno završilo. Naravno da sam sretan što sam dobio priliku igrati u ovako velikom klubu kao što je Dinamo. Na meni je da opravdam povjerenje - rekao je Brozović i dodao:

- Čestitao bih Dinamu na sjajnom rezultatu i ulasku u Ligu prvaka. Sad ćemo vidjeti što slijedi u grupnoj fazi. Svi protivnici su jaki, ali to će morati pokazati na terenu.

Brozović će već danas odraditi prvi trening s "modrima", a pravo nastupa ima već u subotu protiv njegovog dojučerašnjeg kluba - Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • ljubav_za_tebe 01.09.2012.

    A JEBO TE BOG KOGA ONI KUPUJU....... ISUSE BOZE TAKO JE BILO I SA JERTECOM....... SLEPICKOM......... SILVESTROM....... HRGOVIC..... KRSTANOVIC.....ITD ITD UMJESTO DA DOVEDE OWENA I KLASNICA.... ON KUPUJE TU NEKE DEBILE.......

  • loc 01.09.2012.

    recite vi što očete al dinamo nikad nije imao goru momčad po imenima..a igra vrlo dobro..kad pogledate prije su u napadu bili bošnjak,dudu,zahora a sad čop,rukavina.oni su dobri al nisu ništa više od toga...očekujem ove sezone možda par bodova u ligi prvaka...protiv dinama iz kijeva se može do bod/ova

  • njonjo 01.09.2012.

    Evo ti mamica , potpisuje klince na 7 neke i do 10 godina ugovora i onda ih izgrabljuje. Nitko tu nevidi sukobe interesa, zar mislite da ga je dinamo potpisao , tko mu je menadjer MAMIC.

Komentiraj...
Vidi sve komentare