To je to što me zanima!

Modri kao svemirski brod, Badelju su 'poklonili’ zube

Stoper Karlovca Bunoza ostao je bez dva zuba za vrijeme ogleda s Dinamom. Zubi su ostali na glavi Milana Badelja, najboljeg igrača u pobjedi modrih
Vidi originalni članak

Jesi snimio utakmicu, ja jesam, pričali su impresionirani igrači Karlovca koji su prvi put igrali u izravnom TV prijenosu. Nisu mogli protiv Dinama, a najveća satisfakcija mogu im biti skauti Anderlechta, koji su na trenutke odahnuli shvativši da momčad u plavom nije Dinamo.
- Ma, Dinamo je za nas svemirski brod - rekao je nakon utakmice trener Karlovca Igor Pamić.
Kapetan “svemirskog broda” bio je Milan Badelj, koji je s dva gola najzaslužniji za 3-1 pobjedu.
- Karlovac je imao tu neku 'forzu’ samo pet minuta, to je bilo sve od njih - rekao je Milan Badelj, koji je napustio teren s - dva zuba viška.
Pri sudaru sa stoperom Karlovca Bunozom na glavi su mu ostala njegova dva zuba.
- Odsad ga zovemo zubo - šalili su se navijači.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bepo1606 23.11.2009.

    Herakliću moj,moj komentar nije bio o vrijednosti Karlovca ko ekipe i odigranoj utakmici već o izjavama Pamića od trenutka kad je Jurčiću krenulo nizbrdo.A Mamić danas voli sutra ne i obrnuto.

  • heraklo 23.11.2009.

    piratxx i Bepo1606, da vi znate kako je Karlovac loša momčad shvatili bi zašto pamić postavlja tako ekipu. Da pamić nije trener ove momčadi borili bi se za opstanak u drugoj ligi. Zato svi oni koji su svjesni igračkog kadra u karlovcu znaju da je Pamić zaista čudotvorac. Pogledajte malo na transmarket.de karlovac je na dnu hnl po igračkom kadru a na tablici je ipak šesti. To je veliki uspjeh. Još kad znamo da klub nema ni za lopte i kopačke a igrači nisu dobili 6 mjeseci plaću zaista možemo reći da su entuzijasti. I da, Manđukićeva mjesečna plaća ravna je godišnjoj plaći cijele momčadi Karlovca. Usput, Pamić nikada neće biti trener Dinama jer ga Mamić ne voli i on to zna. Zato ne vidim razloga za ulizivanje Dinamu bepić moj.

  • piratxx 23.11.2009.

    Ma Karlovac je u tekmu ušao totalno uplašeno. Igrači u duelima mekani, impresionirani protivnikom. Tako se Dinamo ne može dobiti. Igrati protiv Dinama bunker pa \"ako nešto uđe iz kontre\" je totalni promašaj. Ne može obrana toliko čuvati gol koliko napadači ne mogu zabiti. U 90 minuta jednom opaliti na protivnički gol??? Dinamo je klasu iznad ostalih, al ne skidaj gaće prije nego tekma uopće i počne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare