To je to što me zanima!

'Modri' puni optimizma u Beč; Mamić: Imamo iznenađenje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne želimo razočarati navijače, idemo se boriti za klub i hrvatski narod. Jer, želimo predstavljati Hrvatsku u Ligi prvaka i sutra se borimo za Hrvatsku, rekao je Lee Addy
Vidi originalni članak

Dinamo je danas ujutro krenuo na put, na put nade da u Beču može popraviti ono što je uprskao u Zagrebu, da može nadoknaditi 2-0.

- Gledajući nekoliko puta snimku te prve utakmice držim da smo bolja momčad, da i dalje imamo šanse i da one nisu ispod 50-50. Nismo mogli puno promijeniti taktički, fizički, radili smo na uvjeravanju igrača da možemo do uspjeha – kazao je jedan od trenera, Damir Krznar.

- Imamo neke zamisli koje dosad nismo vidjeli, ali to ipak ne bih otkrivao, neka ostane iznenađenje – kazao je drugi trener Zoran Mamić.

I igrači s kojima smo razgovarali uvjereni su da u Beču mogu do plijena.

- Nismo se oprostili od Lige prvaka, mi i dalje želimo i možemo ući u skupinu i pokušat ćemo to napraviti - rekao je golman Sandomierski.

'Modri' trebaju zabiti tri gola da bi prošli.

- Vjerujem da mi u napadu možemo zabiti tri gola, a da obrana može držati 'nulu' optimističan je Duje Čop.

Igračima je Zdravko Mamić obećao dodatne premije za prolaz.

- Vjerujte, novac nam nije na pameti - dodao je Čop.

Addy: Idemo se boriti za hrvatski narod

Ganac iz Dinamove momčadi Lee Addy našoj je naciji uputio rodoljubne rečenice uoči polaska u Beč. Addy najavljuje veliku, srčanu bitku u austrijskoj prijestolnici...

 - I dosad sam davao sve što sam mogao, a sutra je veliki dan. Ne želimo razočarati navijače, idemo se boriti za klub i hrvatski narod. Jer, želimo predstavljati Hrvatsku u Ligi prvaka i sutra se borimo za Hrvatsku – rekao je Ganac koji ni protiv Austrije, a ni protiv Slavena Belupa nije bio siguran.

Dinamovci su se uoči uzvrata s Austrijom definitivno 'cijepili' optimizmom. Svi su uvjereni u šanse za prolaz...

- Optimisti smo i mislimo da možemo proći iako znamo da nas čeka težak posao. No, nadamo se, vjerujemo u sebe. Nije lako nakon 0:2, sad treba u uzvrat ući s velikim rizikom, ali i pametno. Ne bih ulazio u to što treba promijeniti u odnosu na prošlu utakmicu, tu su naši treneri koji su promijenili neke stvari - kazao je Domagoj Antolić.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • kiki_vkci 27.08.2013.

    Siguran sam da Dinamo ide dalje. Sutra svim srcem uz Dinamo, a u četvrtak isto tako uz Rijeku za boljitak Hrvatskog nogometa!

  • Hill_Ronn 27.08.2013.

    Ovo je iznenađenje koje nam pripremaju : Vlak, Bračun, Bručić, Hadžić, Bošnjak, Zajec, Hohnjec, Cerin, Kranjčar, Mlinarić i Deverić.

  • ProfesionalniKladioničar 26.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare