To je to što me zanima!

Modri remizirali sa Sesvetama, povratak Theophilea i Šunjića

Dinamo je poveo preko Fintića, za drugoligaša je izjednačio Vranjković. Plavi su utakmicu završili sa šest igrača iz B momčadi, a najbolji dojam ostavili su asistent Majer i strijelac Fintić.
Vidi originalni članak

Dinamo je u prijateljskom dvoboju remizirao (1-1) sa Sesvetama, a Nenad Bjelica prigodu dao igračima koji nisu imali veću minutažu u prvenstvenom ogledu s Istrom. Na travnjak su se vratili i neki virozni igrači (Dilaver, Theophile) koji nisu bili u kadru za Puljane, a čije stanje i forma prije europskog ispita s Viktorijom Plzen intrigira trenera Dinama, dok je prve minute po povratku od ozljede upisao i Šunjić.

Plavi su poveli već u 9. minuti; sve je sjajno napravio Majer, s lijeve strane odigrao povratnu loptu za Fintića koji s 10-ak metara prizemno pogađa za vodstvo Dinama. Sesvete su izjednačile sredinom drugoga dijela, Tolić je prošao po desnoj strani, u petercu pronašao Vranjkovića koji bez problema pogađa za 1:1.

Do kraja utakmice bilo je prigoda na obje strane, ali mreže se više nisu tresle. Nenada Bjelicu može veseliti puna minutaža Theophilea koji će biti spreman za gostovanje u Plzenu. Uz francuskog braniča svih 90 minuta na terenu su, od prvotimaca, bili još Moharrami, Majer i Andrić. A od njih je najbolji dojam ostavila modra 'desetka'.

  • Strijelci: 1:0 - Fintić (9), 1:1 - Vranjković (71).
  • Dinamo (4-1-4-1): Zagorac - Moharrami, Dilaver, Theophile, Gogić - Lešković - Šitum, Majer, Fintić, Ćuže - Andrić (još su igrali: Horkaš, Čuić, Šunjić, Franjić, Baturina).
  • Sesvete (4-5-1): M. Mikulić - I. Mikulić, Džijan, Joković, Majcenić - Markota, Ćosić, Tolić, Zenko, Geljić - Vranjković (još su igrali: Sušak, Gojić, Dodig, Brezina, Tarle, Sunagić, Drmić).
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare