To je to što me zanima!

Modrić: Badelj je odličan igrač, može zaigrati i u Tottenhamu

Nije bitno tko zabija, bitno je samo da mi pobijedimo. Nadam se da ćemo protiv Gruzije zabiti bar jedan,dva, možda i više golova, najavio je ofenzivu Luka Modrić
Vidi originalni članak

Luka Modrić jedini je 'paker' preostao u špilu Slavena Bilića. Nema Kranjčara, nema Rakitića, a kreacija je spala samo na njega.

- Istina je da nam Niko i Raketa fale, ali ja vjerujem u ostale suigrače koji će odigrati kvalitetno, kao što uostalom igraju i u svojim klubovima - kaže Luka. 

Često se događalo da puno igrača sličnog profila napravi blok na 20-ak metara od gola protivnika i da 'zaguše' igru.

- Sigurno da će izbornik upozoriti na taj problem i da će igračima dati zadatke. Imat ćemo širinu i dubinu, ne vjerujem da će to biti naš problem u ovoj utakmici.

Gruzija nije impresionirala Modrića u prvom ogledu.

- Mi smo im dali priliku da dobro izgledaju. Lako smo donosili loptu na 25 metara od njihova gola, ali nakon toga nismo ništa napravili. Dobro su stajali u bloku, a i loš teren im je išao na ruku. No nemojmo se zavaravati, neće se oni samo braniti.

Luka nije zabio već dvije godina u dresu reprezentacije.

- Nema veze, nije bitno tko zabija, bitno je samo da mi pobijedimo. Nadam se da ćemo protiv Gruzije zabiti bar jedan-dva, možda i više golova.

Medijima se zavrtjela informacija kako Tottenham želi dovesti Milana Badelja u svoje redove.

- Ne mogu vam ništa o tome reći jer ne znam za to, no mogu potvrditi kako je Milan odličan igrač, koji može igrati i u najvećim europskim klubovima, pa tako i kod nas, u Tottenhamu - zaključio je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ar28 01.06.2011.

    svaki dan citam nase tiskovine, i do prije mjesec dana bio je `spor`, `premlad`, `premlak`.... i onda BUM - odjednom je reprezentativac, najbolji igrac dinama, nezamjenjiv, igrac za tottenham, real, repku svijeta, svemira....i to zbog solidne tekme protiv splita i hajduka. smijesni ste, ovo je namjesteno velicanje da ga se uvali u hoffenheim ili bochum za 2 milje. da me netko ne shvati krivo, cijenim ga, ali ovo je prozirno i jadno.

  • fzd 31.05.2011.

    bar jedan,dva? ako ne dobijete sa 3 gola razlike to je podbacaj

  • kozaribok 31.05.2011.

    Ma koda su Spursi neka velika momčad pa da Badelj nebi mogao igrat u njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare