To je to što me zanima!

Modrić: Da vam budem iskren, nisam baš u najboljoj formi

Hrvatski nogometni reprezentativci pripremaju se u Čatežu za predstojeće kvalifikacijske oglede. Luka je priznao da su ga ozljede izbacile iz ritma
Vidi originalni članak

Nisam u najboljoj formi, moram biti iskren. Ozljede su me izbacile iz ritma i poremetile formu, ali se osjećam sve bolje i bolje. No nije to to. Svjestan sam da ne igram najbolje, ali to ne može biti alibi, govori Luka Modrić i najavljuje subotnju utakmicu u Tel Avivu:

- Izrael će igrati otvorenije nego Grčka i Latvija, a to nam odgovara. Lakše stvaramo šanse u takvoj igri i lakše možemo postići gol, nego kad se protivnici zatvore. Bit će lakša utakmica nego prošli put u Izraelu, ali ne bih imao ništa protiv da završi 4-3. Samo da pobijedimo - kaže Modrić.

Bilić je pak rekao da će se Strinić danas popodne priključiti treninzima, to će biti test za nastup protiv Izraela. Rekao je i da prati razvoj situacije oko Benayouna, te ima ljude koji ga izještavaju o tome. No još mu nitko nije potvrdio da neće zaigrati.

- Nemojmo se lagati, Izrael s Benayunom ili bez njega nije isti. Kao kad dobijete crveni karton, to može biti pozitivni šok i igrači daju i deset posto više kada nema najboljeg igrača. Napadači nisu u formi, nije to zamenarivo. Naravno, bilo bi bolje da zabijaju po pet-šest komada, jer napadači baterije samopouzdanja pune golovima - kaže izbornik Bilić.

No Luka je ipak optimističan.
- Favoriti smo u Izraelu i tako se trebamo postaviti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare