To je to što me zanima!

'Modrić je četvrta najbolja kupovina u Premiershipu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Po izboru internetske stranice Football365 naš je veznjak po isplativosti uloženog u njega odmah iza Wilsona Palaciosa, Schwarzera i Beattieja
Vidi originalni članak

Nogometni web-portal Football365 donosi svoje viđenje najboljih ovosezonskih kupnji nogometaša u engleskoj Premier ligi. Mjesto u društvu desetorice najboljih pronašao je Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac ove je sezone osvanuo u dresu londonskog Tottenhama, a svojim je igrama izborio visoko četvrto mjesto ove liste.
“Navodno odbačen od Arsenea Wengera zbog pretpostavke da je prelagan, Modrićeva forma u uvodu sezone potvrđivala je te strahove. Prvo Juande Ramos, a potom Harry Redknapp, nisu znali što bi s njim”, piše izvor, dodajući da je Modrić seljen na nekoliko pozicija, prije no što mu je nađena ona prava.
“Modrić je bio uporište Tottenhamovih uspjeha od listopada”, zaključuje autor teksta koji ga pretpostavlja razvikanijim Robinhu, Peteru Crouchu i Andreju Aršavinu.
Inače, najboljom kupnjom označen je Modrićev suigrač Wilson Palacios.
“To igrač koji Tottenhamu nedostaje još od kada je Edgar Davids napustio klub. Spursi su potrošili smiješno veliku svotu novca na pojačanja proteklih godina, no 14 milijuna koliko je za njega potrošeno pokazuje se kao prava 'crkavica'.”

Top 10 kupnji u izboru stranice Football365.com:
1. Wilson Palacios (Tottenham)
2. Mark Schwarzer (Fulham)
3. James Beattie (Stoke City)
4. Luka Modrić (Tottenham)
5. Sebastien Bassong (Newcastle)
6. Marouane Fellaini (Everton)
7. Robinho (Manchester City)
8. Andrej Aršavin (Arsenal)
9. Peter Crouch (Portsmouth)
10. Amr Zaki (Wigan)

Idi na 24sata

Komentari 7

  • stric66 12.05.2009.

    12.05.2009. 17:43:13 | Silvaa..................a ovako se sa lukicom bori za ligu prvaka ?.................. ajde piti kavu sa hrgovićem..............

  • stric66 12.05.2009.

    modrić je sranje od igrača a tottenham se počeo dizati kada je došao robie keane.....................

  • uNkNoWnGuY89 12.05.2009.

    A jaka mu i ova konkurencija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare