To je to što me zanima!

Modrić je imao sreće: Noga je pukla na "pravi način’"

Fibula je puknula bliže koljenu pa posljedice neće biti velike, jer fibula i inače ne utječe na motoriku. Luka bi već za tri tjedna mogao početi trčkarati
Vidi originalni članak

Možda kvalifiakcije za SP za Modrića ipak nisu izgubljene. Uđe li Hrvatska u dodatne kvalifikacije, Luka bi tada, sredinom studenoga mogao igrati.
- Nikad nije pametno prognozirati, svaki se oporavak može skratiti ili produžiti. Ali, činjenica da Luka ne mora na operaciju, a ne mora niti nositi gips kazuje da lom nije tako težak - rekao je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Jurica Rakić.
Laičkim rječnikom Modriću je fibula od  bezbroj načina na koje može puknuti, puknula na 'pravi način’. Na jednom mjestu, bez velikog pomaka, pa će noga i zarasti prije. Luka bi već za tri tjedna mogao početi trčkarati, a za šest tjedana već trenirati s momčadi. Što znači da bi za dva mjeseca mogao biti potpuno spreman za dvije utakmice u dodatnim kvalifikacijama za Južnu Afriku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_36809 01.09.2009.

    yebene li srece... predpostavljam da ce eduarda vise kaznit za simuliranje 11-ca nego ovog kretena sto strgo nogu luki... ptuj

  • stardoll 01.09.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • user_33155 31.08.2009.

    ima sreće... bit će ok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare