To je to što me zanima!

'Modrić je mješanac Scholesa i Fabregasa, među najboljima je'

Luka Modrić bio je najbolji igrač Tottenhama u remiju protiv West Hama. Hrvatski veznjak ponovno je oduševio Otok, a najglasniji u pohvalama je Jamie Redknapp
Vidi originalni članak

Jamie Redknapp bivši je kapetan Liverpoola i njegovo mišljenje u Engleskoj je vrlo cijenjeno. Sin trenera Tottenhama po uzoru na svog oca zaluđen je Lukom Modrićem i njegovim igrama ove sezone. Nakon utakmice protiv West Hama samo je ponovio ono što Harry govori već mjesecima. Luka je po njegovom mišljenju jedan od najboljih veznjaka u Premiershipu.

- Isplati se platiti ulaznica samo da bi gledali Luku Modrića. Njegovi driblinzi, slalomi između protivničkih nogometaša, dodavanja i kontrola igre su nevjerojatni i vrijedi dati novac da bi to gledali uživo - pun je riječi hvale mlađi Redknapp. 

Jamie je u igračkoj karijeri nastupao za Bournemouth, Tottenham, Southampton, a nejveći je trag ostavio u Liverpoolu za koji je odigrao čak 237 utakmica. Bio je i engleski reprezentativac te je 1995. godine osvojio League Cup. U posljednje vrijeme radi kao sukomentator na Sky sportsu i te piše kolumnu za Daily Mail.

- Luka je jedan od najboljih veznih igrača u Premiershipu. Mješavina je Paula Scholesa i Cesca Fabregasa. Nadam se samo da će pokazati sve što zna i protiv Real Madrida u Ligi prvaka - zaključio je Jamie na temu hrvatskog reprezentativca.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Villa13 21.03.2011.

    ilija777: za tvoju informaciju Rakiticev gol je objavljen...

  • Mike O' Milla 21.03.2011.

    jebo vas modric vise....sta je ova sugava vjest vaznija od Rakiticevog gola jucer kojeg niste uopce ni objavili.....BRAVO pa ko hoce pogledat pravog majstora http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/fenomenalni-rakitic-heroj-seville-srusio-valenciju-na-mestalli.html

  • kozara 21.03.2011.

    opet ista prica, decko je stvarno klasa za sebe ali ove budalastine sto se pisu nemaju dodira sa stvarnim zivotom. ispade da on moz sam igrati protiv svih ostalih. a ovaj rendapov sin izgleda da pije vise od cace kad ne zna sta prica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare