To je to što me zanima!

Modrić je s Realom osvojio 22. trofej! Samo trojica su ispred

Ovo je Luki peti naslov na Svjetskom klupskom prvenstvu. S Realom je osvojio i pet Liga prvaka, tri španjolska prvenstva, četiri europska Superkupa, četiri španjolska Superkupa, te jedan Kup kralja
Vidi originalni članak

Real Madrid je u finalu svjetskog klupskog prvenstva slavio 5-3 protiv saudijskog Al-Hilala i postao prvak svijeta. Luka Modrić osvojio je 22. trofej u dresu 'kraljeva' i samo ga tri trofeja dijele do povijesti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je promašio penal u polufinalu, Modrić se ponovno našao u udarnoj postavi Reala. Luka je 'dirigirao' u veznom redu s Tchouaménijem i Kroosom, a u drugom poluvremenu zamijenio ga je Nacho. Hrvatski maestro je dobio veliki pljesak pri izlasku iz igre...

Kako i ne bi, dodao je još jedan trofej u vitrinu i sada su samo trojica nogometaša Reala ispred njega. To su Marcelo koji ima 25 trofeja, a dva manje imaju Paolo Gento i Karim Benzema.

Još dva i prestići će Genta, a s tri će se izjednačiti na drugom mjestu najtrofejnijih nogometaša 'kraljevskog kluba'. Pošto s Benzemom dijeli svlačionicu vjerojatno neće dobiti priliku prestići francuskog napadača, no u datim okolnostima postati drugi najtrofejniji nogometaš najboljeg kluba na svijetu je nevjerojatan uspjeh.

Ovo je Luki peti naslov na Svjetskom klupskom prvenstvu. S Realom je osvojio i pet Liga prvaka, tri španjolska prvenstva, četiri europska Superkupa, četiri španjolska Superkupa, te jedan Kup kralja.

Modrić je osvojio i šest trofeja s Dinamom pri čemu tri prvenstva, dva Kupa i Superkup. Jedino mu nije pošlo za rukom osvojiti trofej s Tottenhamom čiji je dres nosio od 2008. do 2012.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LUKAM10 LEGENDA 12.02.2023.

    LukaM10 legenda

  • bezobrvenajeziku 12.02.2023.

    Grande Luka..

  • HrvatVK_1 12.02.2023.

    Čovjek ima 22 🏆 a moja Cibalia nema 22 igrača! Zadnja na tablici prva u srcu! UCV

Komentiraj...
Vidi sve komentare