To je to što me zanima!

Modrić kao Cristiano Ronaldo: Trenirao je na slobodan dan...

Jedan od najboljih svjetskih veznjaka i jedan od najboljih svjetskih napadača dobili su slobodnu nedjelju kao i ostatak momčadi. Međutim, zvjezdani dvojac odlučio je dan provesti - trenirajući
Vidi originalni članak

Nije ništa novo kada Cristiano Ronado objavi da trenira na slobodan dan. Portugalac je poznat po svojem izvanrednom zalaganju i želji za radom. Na kraju krajeva, zato i je tu gdje je. No, čini se kako u Real Madridu ne nedostaje motivacije. Čini se da je Zinedine Zidane pronašao formulu kako motivirati momčad van granica normalnog. Čisti primjer su Luka Modrić i Karim Benzema.

Jedan od najboljih svjetskih veznjaka i jedan od najboljih svjetskih napadača dobili su slobodnu nedjelju kao i ostatak momčadi. Međutim, zvjezdani dvojac odlučio je dan provesti - trenirajući. Morić je sliku s treninga objavio na Instragramu.

Kakva bi to slobodna nedjelja bila, a da ju i Ronaldo ne provede trenirajući. Pitanje je odmara li se taj čovjek uopće! CR7 je također objavio sliku treninga na Instagramu.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sumarinac 21.02.2017.

    Bravo Luka

  • mr.miyagi 21.02.2017.

    legenda

  • the-bossko 20.02.2017.

    modrić je zaboravio da nema treninga , pa kad je došao onda da ne ispadne da je dolazio bez veze.. a ha ha ha šalim se samo naprijed

Komentiraj...
Vidi sve komentare