To je to što me zanima!

Modrić kao Izraelac: 'Luka me podsjeća na Berkovica'

Novi trener Tottenhama uvjeren je da može Luku učiniti boljim no što se pokazao na startu sezone. Usporedio ga je s umirovljenim Izraelcem
Vidi originalni članak

Promjena na klupi Tottenhama i dalje je jedna od vrućih tema u engleskim medijima. Harry Redknapp je konačno na klupi kluba koji ima financijsku moć, no svjestan je da već sada u rukama ima prilično dobar materijal, koji treba samo 'razraditi'.
- Moram podići' Luku Modrića i Jermainea Jenasa u svakom smislu - rekao je Redknapp tri dana nakon što je stupio na funkciju trenera Spursa. Iako možda s tim nema izravne veze, čini se da mu je u tome uspjelo i prije nego se nadao. Luka Modrić dosad nije pokazivao previše, a onda je, istoga dana kada je Redknapp stigao, odigrao najbolju utakmici u svom engleskom 'mandatu'. Po mišljenju gotovo svih engleskih medija bio je igrač utakmice protiv Boltona.
- Luka je u toj utakmici igrao s rezervom, a opet je bio fantastičan - pohvalio je hrvatskog reprezentativca Redknapp.
Stručnjak kojega na sva usta hvale gotovo svi koji su s njim radili oduvijek u svojim momčadima voli imati igrače sličnoga tipa kao što je Modrić. Najdublji trag ostavio je u Portsmouthu i West Hamu, a dio obje te njegove momčadi bio je Izraela Eyal Berkovic.
- Da, Berkovic je bio sjajan i zato sam ga imao u obje momčadi. A Modrić me doista podsjeća na njega; igrač niskoga rasta s puno inteligencije u igri i nevjerojatnom nogometnom sposobnošću - nastavio je Redknapp, koji je sam sebi dao cilj da, osim Modrića, u pravo stanje dovede i Jenas, za kojeg kaže da je vrhunska klasa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_split 29.10.2008.

    sinko ovaj luka kad igra za reprezentaciju je odlican a u klubu je grozan mislim da se jos nie snasao u premier shipu krenit ce on nabolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare