To je to što me zanima!

Modrić: Mourinho je 'poludio', a Cristiano je bio na rubu suza

U biografiji hrvatskog kapetana Luke Modrića razotkriven je sukob Mourinha i Ronalda, koji su prestali razgovarati, a ujedno je to bio i kraj slavnog trenera u Madridu...
Vidi originalni članak

Bio sam iznenađen Mourinhovom ljutitom reakcijom. Igrali smo kup utakmicu, vodili 2-0, ali Mourinho je poludio jer Ronaldo nije u defenzivi ispratio njihovog beka. U poluvremenu sam u svlačionici vidio očajnog Cristiana Ronalda, na rubu suza. Rekao mi je 'dajem sve od sebe, a on me samo kritizira'. Nedugo nakon toga u svlačionicu je ušao Mourinho i okomio se na portugalskog napadača, otkrio je hrvatski kapetan Luka Modrić. U nastavku je opet došlo do sukoba, pojašnjava Luka Modrić jedan incident između 'Posebnog' i Ronalda u svojoj autobiografiji.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka u zoološkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nastavku je napisao kako je bilo i jačeg incidenta na kraju utakmice, odnosno, da su se krenuli fizički obračunati, ali su ih igrači uspjeli spriječiti.

"Tenzije su bile tako visoke da su suigrači morali reagirati i spriječiti pravu tučnjavu", stoji u knjizi.

A MALLORCA ČEKA... Messi ozlijeđen: Propustio dva treninga, ali uskoro se vraća...

U toj sezoni Real Madrid je završio drugi, ispao od Borussije u Ligi prvaka i Mourinho je na kraju svoje mjesto ostavio Carlu Ancelottiju.

Nikada kasnije Mourinho i Ronaldo nisu razgovarali. Portugalski trener izbjegava spominjati jednog od najboljih igrača svih vremena i uglavnom šalje hvalospjeve na račun Messija, dok i napadač Juventusa izbjegava komentirati svog bivšeg trenera Mourinha.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Brozo 07.06.2020.

    Glupo mi je to iznašanje situacija iz svlacionica. To je nepisano pravilo!!!

  • Dustov 06.06.2020.

    Sukob dvaju nemilih taština,nije ni čudo da su se posvadjali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare