To je to što me zanima!

Modrić na naslovnici: Osvojio suigrače, Ancelottija, Pereza...

Visoka cijena njegovog transfera nije bila opravdana u prvoj sezoni u Realu, ali je u drugoj sezoni jasno pokazao da je njegovo dovođenje bilo pun pogodak, piše Marca
Vidi originalni članak

"Modrić - osvajač", naslovnica je internetskog izdanja madridskog portala Marce. Hrvatski nogometni reprezentativac oduševio je u utakmici Reala i Kopenhagena u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka.

Modrić je zabio fantastičan gol u pobjedi Reala protiv Kopenhagena (2-0). Luka je primio loptu na 25 metara, "lažnjakom" je izbacio jednog igrača i prekrasno zabio pod prečku za vodstvo madridskog kluba.

- Modrić proživljava svoje najbolje dane u Realu. Gol koji je zabio Kopenhagenu pokazuje koliko uživa u ovom trenutku u Realu. Visoka cijena njegovog transfera nije bila opravdana u prvoj sezoni, ali u drugoj sezoni jasno je da je njegovo dovođenje bilo pun pogodak - piše Marca i dodaje:

- Modrić je osvojio sve, trenera Ancelottija, svlačionicu i predsjednik Pereza.

Madridski dnevnik podsjeća kako Luki nije bilo lako na početku u Realu.

- Luka u nijednom trenutku nije slegnuo s ramenima neovisno o tome koliko mu je teško bilo na početku. Mučio se da izbori prvih 11, a kad je to uspio, postao je jedan od najboljih u Realu.

Luka vježbao udarce sa Zidaneom

Svi golovi Luke Modrića u Realu stigli su izvan šesnaesterca. Marca piše kako hrvatski reprezentativac ostaje na treningu i vježba udarce iz daljine sa Zinedineom Zidaneom. Luka ih je vježbao i dan uoči utakmice protiv Kopenhagena.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • mrzoLJubac 08.01.2014.

    Modrić je super ali nema od toga nista bez Ronalda i ekipe pogledajte samo kako igra za repku puno lošije

  • boww 13.12.2013.

    Vidi zidane koji mu je igrac najslicniji i sta fali luki da bude jos bolji.realu trebaju jos dva igraca da ode do kraja.napadac tipa mande koji vrsi pritisak i vraca se u obranu i jedan pravi stoper jer misljenja sam da ramos nije poteko iz reala nebi nikad igro za real.

  • shit_happens_ 12.12.2013.

    ja svaki dan vježbam zbrajanje a linić mi svaki dan oduzima :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare