To je to što me zanima!

Modrić, Neymar i Sanchez prvi na Chelseajevu popisu želja

Novinari engleskih medija donose razmišljanja i špekulacije o transferima koji bi ovog ljeta mogli drmati Otokom. Izvjesno je da će jedna od glavnih tema biti Modrić
Vidi originalni članak

Nakon što je zanimanje za hrvatskog reprezentativca pokazao Manchester United, engleski dnevnik The Daily Telegraph u broju od utorka donosi da je i Chelsea ozbiljno zagrizao za našeg Luku Modrića (25).

Vlasnik londonskog kluba Roman Abramovič vidi veznjaka Tottenhama kao glavni pokretački kotačić u svojoj momčadi, igrača s mnogo ideja. Luka bi mogao biti jedan od glavnih stupova u sastavu koji će sljedeće sezone biti u utrci za naslov engleskog prvaka te igrati u Ligi prvaka. Abramovič je za Hrvata spreman dati 30 milijuna funti.

Chelsea, osim o Modriću, ozbiljno razmišlja i o dovođenju Brazilca Neymara (19) iz Santosa. Njegova je cijena oko 20 milijuna funti, a on je želja Real Madrida, Intera i Juventusa. Na popisu želja je i Čileanac Alexis Sanchez (22), čija je cijena 20 milijuna funti. Za Juventusova igrača zanimaju se još Manchester City, Manchester United i Inter.

Roman Abramovič za ljetna pojačanja planira izdvojiti 90 milijuna funti pa je izvjesno da bi netko od te trojice igrača karijeru ipak mogao nastavi na Stamford Bridgeu. Ili možda i sva trojica, a ostalo bi još i za neko zvučno pojačanje.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Peruzzi 08.06.2011.

    A di je tu Arsenal?? Man. Utd, Man. City, Chelsea, Barcelona, Inter, Real stalno nešto oko nekih igrača pletu, zanimaju se, pregovaraju, nastoje dovesti, a Arsenal još spava.. Mislim da opet nema ništa od tih velikih pojačanja koja su spominjana..

  • volim_dinamo_široki_brijeg 07.06.2011.

    Novinari krivo preveli sa engleskog udinese hahahahahhahahah oni kontaju to je juventus evo mi opomene hahahahahahaha

  • user_58748 07.06.2011.

    luka seli na stadion ahmada kadirova u grozni,cecenija.ako niste znali,a ja znam i bit cu novinar 24 sata kad malo porastem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare