To je to što me zanima!

Bale 'sredio' Levante, Ronaldo se ljutio, Modrić igrao 77 min.

Real Madrid od 21 sat dočekuje Levante u utakmici 27. kola Primere, a Luka Modrić igra od prve minute. Inter od 20:45 igra s Cesenom, Kovačić i Brozović su zamjene
Vidi originalni članak

Real je korektno odradio posljednju utakmicu uoči velikog "El Clásica". Na Santiago Bernabéuu gostovao je Levante i prošao s prihvatljivim porazom 2-0. Moglo je biti i puno više, no "kraljevima" je nakon poraza od Schalkea bilo kakva pobjeda bila važna za vraćanje samopouzdanja u momčad i smanjivanje zaostatka za Barcelonom na jedan bod. Takvu su i izborili.

Luka Modrić zaigrao je od prve minute, baš kako je trener Carlo Ancelotti najavio u planu 30-60-90. No protiv Levantea mu se omaklo pa ga je na travnjaku držao do 78. minute, a Luka je svoju zadaću odradio vrlo dobro, posebice u prvom dijelu. Gledatelji su ga, kao i uvijek, nagradili burnim pljeskom.

Gareth Bale bio je prvi čovjek u redovima pobjedničke momčadi s dva postignuta gola. Prvi je stigao u 18. minuti nakon akcije u kojoj je sudjelovao Modrić proigravanjem na desnu stranu. Nakon ubačaja Ronaldo je "škaricama" gađao suprotni kut, gosti su izbili s crte, no na loptu je naletio Bale i zakucao je u suprotni kut.

Reuters/PIXSELL

"Kraljevi" su vodili, ali to se baš i nije svidjelo njegovoj najvećoj zvijezdi Cristianu Ronaldu koji je u trenutku proslave Baleova gola ljutito odmahnuo rukom. Bale je "oteo" slavu Ronaldu i prilikom drugog gola u 40. minuti. Portugalac je pucao s desetak metara iskosa, a Velšanin skrenuo loptu u mrežu.

U nastavku golova nije bilo, no vrijedi spomenuti majstorski potez Karima Benzeme iz 65. minute kada je nakon ubačaja s desne strane petom iz voleja pokušao zabiti kao nekad Eduardo da Silva , no umjesto mreže pogodio je stativu.

Iker Casillas bio je u nemilosti Ancelottija. Branio je Keylor Navas; Reuters/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 182

  • bbbdado 16.03.2015.

    Čudan je taj Ronaldo

  • DavidJolić 16.03.2015.

    meni je ronaldo najdrazi igrac,ali ocito je da lik sebe stavlja ispred kluba..njemu je bitnije da zabije vise golova od messia bez obzira hoce li real sta osvojiti ili ne..bilo bi mu draze da je real izgubio jucer 4:3 uz njegov hat-trick nego to sto su pobijedili.. isfrustriran je vec nekoliko utakmica jer ga nece gol i puno promasuje.. mozda je i Messi takav da zivi za svoje Rekorde i dostignuca,u sto cisto sumnjam,ali bar to ne pokazuje tako javno i ocito

  • tornado_ 16.03.2015.

    jel to maneken ronaldo pozira? hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare