To je to što me zanima!

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Vidi originalni članak

U drami jedanaesteraca odgovornost je preuzeo Luka Modrić (38). Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i 'motor kraljeva' prvi je pucao penal u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja, a obranio mu je to Ederson (30). Nakon toga uslijedio je Lukin potez koji je oduševio navijače Real Madrida.

DEVET PUTA U POLUFINALU LP-a Modrić promašio penal šesti put! Korak je bliže da postane najtrofejniji igrač Reala ikad...

Naime, jedanaesterci se obično izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu, koju mu je obranio Brazilac, visoko na tribine. I odužilo se vraćanje lopte na teren te je idući izvođač Bernardo Silva (29) bio poprilično nervozan kod čekanja, a 'obilo mu se o glavu' to i kod izvođenja kad mu je 'živu loptu' uhvatio golman Andrij Lunjin (25).

>> Video situacije možete pogledati OVDJE

- Znao je što radi. Ispucavanje lopte na tribine razlog je zašto je Silva promašio penal. Modrićev potez od 1000 IQ - komentar je na društvenim mrežama.

Nakon toga su svi 'kraljevi' pogodili s bijele točke što je bilo dovoljno da Real uđe u polufinale gdje će igrati protiv Bayern Münchena.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • zeljezni konj 19.04.2024.

    Ja razumijem da penal mozes faliti ako pogodis precku ili stativu ali da ti golman obrani to je nedopustivo, cijeli zivot nabijas loptu a nisi u stanju pogoditi gol sa 11 metara , gadjati jednu neobranjivu tocku kao sto kosarkasi gadjaju kos !

  • reno1 19.04.2024.

    Najaci su mi ovi generali poslije bitke kada komentiraju kao je trebao pucati itd, hahahhahahahaha drzite se vi i dalje tipkanja to vam ide najbolje hahhahaha postigli ste cilj u zivotu znate tipkati hahhahaha

  • nimans 18.04.2024.

    I Pelegrini ostavio danas Pašalica na klupi, za svaki slučaj, da se ne ponovi jučerašnji peh hrvata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare