To je to što me zanima!

Modrić oduševio sve: Ispunio je san dječaku koji inspirira svijet

Bilo je sjajno upoznati Alija Amira. Nastavlja inspirirati svijet svojom srećom. Nogomet je više od igre, napisao je Luka koji je dobio brojne pozitivne komentare, a javili su mu se Franck Ribery, Robbie Keane...
Vidi originalni članak

Ali Amir je dječak bez nogu koji obožava nogomet. Ta strast prema najdražem sportu pomogla mu je da prebrodi teška razdoblja u životu. Ali je prije nekoliko mjeseci upoznao Cristiana Ronalda, a dvojac se neko vrijeme i dodavao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je posebno oduševilo Habiba Nurmagomedova koji je jako dobar i s Ronaldom i s Alijem. Zahvalio se Portugalcu, a objava je skupila skoro dva milijuna lajkova.

- Zato si najbolji na svijetu. Hvala ti Cristiano što si usrećio mog brata Ali Amira - napisao je tada Dagestanac.

Dva mjeseca poslije Ali je ispunio još jednu želju, a to je upoznavanje s hrvatskim kapetanom Lukom Modrićem. Došao je u kamp Reala, a tamo ga je dočekao Luka. Slikao se s njim, potpisao mu se, a onda su se igrali 'glavometa'. 

- Bilo je sjajno upoznati Alija Amira. Nastavlja inspirirati svijet svojom srećom. Nogomet je više od igre - napisao je Luka koji je dobio brojne pozitivne komentare, a javili su mu se Franck Ribery, Robbie Keane...

Luka je svojom gestom oduševio mnoge i pokazao koliko je velik čovjek. Njemu je to značilo pet minuta slobodnog vremena, a malom Amiru cijeli život. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Miha. 20.02.2020.

    Uf!

  • mokošica 007 15.02.2020.

    Bravo luka i cr7!!!!!!!!

  • Larsen 14.02.2020.

    E moj Luka glavom mali igra bolje:))) Ma svaka čast, potez za respekt:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare