To je to što me zanima!

Modrić otkrio sjajan Zidaneov detalj zbog kojeg je osvojio LP

Zidane i suradnici su sjajno detektirali Juventusove slabosti, odnosno slabosti njihove obrane. U pripremi utakmice vježbali smo stalno povratne lopte, otkrio je naš najbolji veznjak Luka Modrić
Vidi originalni članak

Real Madrid je pobjedom u finalu Lige prvaka 2017. u Cardiffu osvojio rekordni 12. naslov i drugog pratitelja AC Milan ostavio na -5 'uhatih' trofeja. Real je obranio prošlogodišnji naslov, Luka Modrić je osvojio treću Ligu prvaka, a zasluge idu Zinedineu Zidaneu i Realovu stožeru.

- Zidane i suradnici su sjajno detektirali Juventusove slabosti, odnosno slabosti njihove obrane. U pripremi utakmice vježbali smo stalno povratne lopte jer se zaključilo da je Juveova obrana neprikosnovena na centaršuteve, ali su nam kazali da im je problem povratna lopta, pogotovo prizemna.

- Na tome smo radili i na taj smo način postigli tri pogotka. Svaka čast treneru na tom detalju, to je bila prevaga u ovakvom finalu.

Malo tko je mislio da će Realu biti lako protiv Juventusove granitne obrane, ali na ovom zaista treba skinuti kapu nekad velikom igraču i danas stručnjaku na klupi Real Madrida.

Juve je do finala LP-a primio svega tri gola u 12 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • alcapone123 05.06.2017.

    Nešto se Juventusu dogodilo(ok,osim Reala bi netko rekao)a što,nikako da skužim,masu njih nije mislilo da će tako završiti.

  • mihael6 05.06.2017.

    Zidan je car nadam se da će ostati dugo u realu

  • riki1980 05.06.2017.

    uvik je lako mudrovati nakon utakmice...zidane nema puno bolje igrače koliko je trener juve držao se svoje sheme ko pijan plota...počevši od mandže di je trebao biti bliže golu , jer da je juve poveo desilo bi se suprotno...madrid bi se raspao skupa s ronaldom i lukom iz zatona obrovačkog..

Komentiraj...
Vidi sve komentare