To je to što me zanima!

Modrić tješio 'kauboje': Glavu gore, mi smo ponosni na vas

Hrvatska je porazom od Njemačke izgubila sve šanse za prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva, no mnogi hrvatski sportaši ponosni su na njihovu srčanost i borbenost koju su prikazali na turniru...
Vidi originalni članak

Hrvatski igrači su bili slomljeni nakon poraza od Njemačke (22-21) koji nas je izbacio iz borbe za medalju. Tužnog pogleda išli su prema svlačionici, dok naš kapetan Domagoj Duvnjak nije mogao shvatiti da su suci mogli onako pogriješiti.

Nažalost, poraz protiv Brazilaca se na kraju pokazao presudnim, dok si Kauboji nemaju što prigovoriti za utakmicu protiv Njemačke. Borili su se do zadnje minute, svi su ginuli jedan za drugoga, a na kraju je malo sreće nedostajalo da taj trud pretoče u pobjedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To su prepoznali i ostali hrvatski sportaši pohvalivši Kauboje koji su ostavili srce na terenu. Luka Modrić vjerno je pratio utakmicu rukometaša protiv Njemačke, tužan zbog poraza, ali ponosan zbog sjajne igre koju su pokazali.

- Glavu gore, momci! - napisao je Luka na Instagramu. Hrvatski rukometaši kao i ostali sportaši bili su velika podrška Vatrenima prema putu ka srebru na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a nogometaši su im uzvratili. Posebno veseli vidjeti takvo zajedništvo hrvatskih sportaša.

Podršku im je pružio i bivši kapetan Vatrenih, a sadašnji igrač Cagliarija Darijo Srna. 

- Bravo, momci - napisao je desni bek.

Istina, bravo, momci. Onako odigrati nakon šokantnog poraza od Brazila protiv 20 tisuća Nijemaca na tribinama je za skinuti kapu. Mandić, Šipić, Vranković i ostali koji dolaze dokaz su da je hrvatska rukometna budućnost svijetla i da ima potencijala da dođemo do medalje u budućnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Robert Dani 22.01.2019.

    Luka ovo, Luka ono......sad kad se otkrije da Luka liječi i rak, na daljinu?! Koja jebena patetika? Očigledno je da smo mi i Srbi braća jer ova kuknjava i prebacivanje krivice na drugog..............sličnost je jebeno nevjerojatna! Suci su nas sjebali i protiv Brazila, a igrali smo fantastično i ostavili srce na terenu! Al kad nas ceo svet mrzi, zar ne?!

  • 22.01.2019.

    koji mi!?!!! aj ne prdi lukec

  • 22.01.2019.

    Kad ce vise prestat ove pateticne pizdarije i kad ce neko pocet govorit stvari kakve jesu? Posli svakog poraza se cila nacija slavi te poraze i tako niz godina unazad, a talenti propadaju jer se oni time zadovolje. Neko ovim momcima mora kazat da su imali potencijala za vise, da su mogli napravit puno vise, da bi krivnju mora preuzet Lino s onom svojom taktikom protiv Brazila itd. Ista je stvar i s Cilicen koji je sigurno moga uzet bar jos 2 grand slama u karijeri i 1 davis cup. Uvik je psiha svima problem, a ovakva patetika ne pomaze nikome

Komentiraj...
Vidi sve komentare