To je to što me zanima!

Modrić ide u Monako, dvojica trenirala lagano, Mitrović out

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mitrović je definitivno je otpao s liste kandidata za subotnju utakmicu sa Slovačkom. Modrić će u Monte Carlo na dodjelu nagrade Golden Foot, a odvojeno su trenirali Brekalo i Barišić
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić, Ivan Rakitić, Dejan LovrenDomagoj Vida i Matej Mitrović Vatreni su na koje izbornik Zlatko Dalić na žalost ne može računati na subotnji (vjerojatno kišni) spektakl na Rujevici kada će od 20.45 u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Euro 2020 Hrvatska dočekati Slovačku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik je zato naknadno pozvao Marka Roga iz Napolija i Josipa Juranovića iz Hajduka. Slovacima smo na njihovom terenu utrpali četiri laka komada, a u subotu nam je u Rijeci dovoljan i bod za sigurni plasman na Euro.

Vatreni su se danas okupili u zagrebačkom hotelu Capital, a večeras (neki i u rukavicama i sa kapom na glavi) obavili prvi trening na stadionu Maksimir.

Suigrače su predvodili kapetan Luka Modrić i play-maker Marcelo Brozović, a posebnu je pažnju medija izazvao 'povratnik' Duje Ćaleta-Car.

OKUPILI SE 'VATRENI' Stigli Krama i Raketa: Brozović jedini u trenirci reprezentacije

Definitivno je, na žalost, za Slovačku otpao Matej Mitrović, a lakšim su intenzitetom trenirali Josip Brekalo i Borna Barišić. Rakitić je, pak, već otišao u Barcelonu.

Velemajstor Modrić najprije će sudjelovati u središnjoj večeri humanitarne akcije 'Vatreno srce' pa u utorak skočiti do Monte Carla na tradicionalnu svečanost 'Golden Foot' na kojoj će dobiti nagradu za veliki doprinos nogometu. Još jedno veliko priznanje za našeg genijalnog reprezentativca!

Hrvatska reprezentacija u utorak u 11 sati iz Zagreba ide za Opatiju, u svoju stalnu kvarnersku bazu. Naši Vatreni svakog će dana do utakmice trenirati na riječkoj Rujevici (prva dva dana od 18, a u petak od 20 sati).

POGLEDAJTE GALERIJU:

 
Idi na 24sata

Komentari 68

  • NEOPISIVO 11.11.2019.

    Tim I: Livaković - Jedvaj, Ćaleta-Car, Perić - Modrić, Brozović, Kovačić - Vlašić - Perišić, Petković, Oršić ili Tim II: Livaković - Jedvaj, Ćaleta-Car, Perić - Brekalo, Modrić, Brozović, Kovačić, Perišić - Rebić, Petković

  • 11.11.2019.

    Neznam zasto forsirate Leovca ako pogledate zadnjih desetak udakmica lik je skriv za osam golova pravi pocetnicke greske dobarje samo sto dalje od naseg gola.

  • komentator__Luka 11.11.2019.

    zvao bi dalić leovca i igrao bi perić, leovac, oršić, brekalo, ali dalić gleda stare zasluge i koji je jači senior, dulje uz reprezentaciju.......zato mu prednost imaju ćaleta car, barišić, perišić, rebić, jedvaj itd., on slaže sastav po senioritetu a ne kvaliteti i da gleda ko si je sa kim uigran a kako kaže brian thompson, bolje što više igrača iz istog kluba, a kod nas su ipak i jako kvalitetni i puno se bolje razumiju nego neki drugi koji ni sami pojedinačno nisu bolji a da ne govorim o uigranosti............sigurno nije bolje kad zajedno igraju, livaković, ćaleta car, barišić, perišić i petković.......od livaković, perić, leovac, oršić i petković koji su i bolji i individualno i puno se bolje poznaju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare