To je to što me zanima!

Modrić u najboljih 11, navijači se pitaju: 'A što je s Iniestom?'

Luka Modrić izabran je u najbolju jedanaestoricu prvih četvrtfinalnih utakmica Lige prvaka. Modrić je tamo našao mjesto zajedno s još četvoricom igrača Madriđana...
Vidi originalni članak

Portal WhoScored.com objavio je najbolju jedanaestoricu igrača nakon prvih susreta četvrtfinala Lige prvaka. Hrvatski reprezentativac i veznjak madridskog Reala, Luka Modrić, našao je svoje mjesto u najboljih 11 nakon sjajne predstave protiv dortmundske Borussije na Santiago Bernabeuu. Luka je asistirao Cristianu Ronaldu za gol.

Modrić je jedan od petorice igrača Reala u najboljih jedanaest. Na golu je Weidenfeller iz Borussije, Carvajal je desni bek, Vidić i Pepe su stoperi, a Alaba je na lijevom beku. Neymar, Isco, Modrić i Ronaldo su u vezi, a Rooney i Messi u napadu.

WhoScored.com objavio je najboljih 11 na Twitteru, a navijači se pitaju gdje je Courtois, sjajni golman Atletico Madrida, koji je svojim čudesnim obranama sačuvao Atletico u posljednjim minutama protiv Barcelone na Nou Campu. 

Weidenfeller je inače primio tri gola od Reala.

Također, u najboljih 11 nema niti Inieste, jednog od najzaslužnijih igrača za preokret Barcelone protiv Atletico Madrida i autor čudesne asistencije Neymaru za izjednačenje.

WhoScored.com - NAJBOLJIH 11:

Weidenfeller (Borussia) - Carvajal (Real Madrid), Pepe (Real Madrid), Vidić (Manchester), Alaba (Bayern) - Neymar (Barcelona), Isco (Real Madrid), Modrić (Real Madrid), Ronaldo (Real Madrid) - Rooney (Manchester), Messi (Barcelona)

Idi na 24sata

Komentari 54

  • strmi007 04.04.2014.

    Modrinacija se nastavlja

  • lolito 04.04.2014.

    joj i taj Modric,na vrh glave mi se popeo...

  • 1024sata 03.04.2014.

    ovaj portal gdje je objavljena ta postava je popularan ko moj blog iz 8. razreda, sta se cudite

Komentiraj...
Vidi sve komentare