To je to što me zanima!

Modrić u "paklu" Istanbula od prve minute umjesto Alonsa...

U utorak u 20.45 sati nogometaši Galatasarayja i Real Madrida će u Istanbulu igrati uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Real je prvi ogled u Madridu dobio s 3-0
Vidi originalni članak

Sergio Ramos i Xabi Alonso zbog žutih kartona ne konkuriraju za uzvratnu utakmicu protiv Galatasaraya u Istanbulu. Kako piše nekoliko španjolskih tiskovina, trener Reala Jose Mourinho je mislio u uzvratu koristiti istu momčad kao u prvom srazu protiv Galatasaraya, a na upražnjena mjesta spomenute dvojice nogometaša bi uvrstio Pepea i - hrvatskog nogometaša Luku Modrića.

Podsjetimo da je cijelu utakmicu u subotu navečer Modrić odigrao i u Primeri, kada je njegov Real s 5-1 pobijedio Levante.

Inače, protiv Galatasaraya je u prvom ogledu Modrić od Mourinha dobio deset posljednjih minuta, kada je hrvatski veznjak na terenu zamijenio njemačkog reprezentativca Özila.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • WOMANIZER 08.04.2013.

    kakva će to biti pobjeda! :)))))

  • chelseaMG 08.04.2013.

    ajmo luka. očemo novi gol u ligi prvaka.

  • mcjvc1 08.04.2013.

    Florentino je već u prvoj utakmici priredio spektakl, uostalom kao i protiv Uniteda.real je nevidjeni lopovski klub.Najbolje kad pišu da navijaju zbog lukice. Rugobi i je mjesto u rugobnom klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare