To je to što me zanima!

Modrić: Utakmica s Brazilom bit će najlakša za Hrvatsku

Nemamo pritisak u toj utakmici, samo moramo uživati. Oni su favoriti, svi od njih očekuju ne samo da će pobijediti u utakmici, nego da će i osvojiti naslov, kaže Luka
Vidi originalni članak

Hrvatska 12. lipnja protiv Brazila otvara Svjetsko nogometno prvenstvo, a Luka Modrić u razgovoru za australski Fox Sports otkrio je da jedva čeka tu utakmicu.

- Bit će to najlakša utakmica za nas. Nemamo pritiska u toj utakmici, samo moramo uživati. Oni su favoriti, svi od njih očekuju ne samo da će pobijediti u toj utakmici, nego da će i osvojiti naslov svjetskog prvaka - rekao je Luka te dodao kako 'kockasti' ipak ne idu u Brazil s bijelom zastavom.

- Vjerujem da u toj utakmici možemo nešto napraviti. Kao što sam rekao, na nama nije pritisak i iz ove utakmice možemo izaći samo kao pobjednici. Od njih se očekuje naslov pa se nadam da će u toj prvoj utakmici biti nervozni što bi mi mogli iskoristiti - dodao je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Jim 05.05.2014.

    Brazil - Hrvatska 1:1

  • Zmar116 29.04.2014.

    Izabrana vrsta hrvatskog nogometnog saveza uistinu nema potrebe da se brine u vezi te utakmice..poraz je siguran,samo je pitanje s koliko razlike...

  • Goldfinger_1 29.04.2014.

    Ma kaj se tu treba bojati. Jednom dobrom koncentriranom i ozbiljnom igrom, kakvu u rijetkim trenucima naši znaju prirediti, možemo pozitivno iznenaditi. Treba doći i odigrati nogomet kakav znamo da hrvatska reprezentacija može. Jedva čekam! Playball!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare