To je to što me zanima!

'Modrića su htjeli prodati u Juve jer nisu vjerovali u njega'

U Tottenhamu su nakon mojeg odlaska pregovarali s Juventusom o prodaji Luke Modrića jer nisu vjerovali u njega. Redknapp se htio riješiti i Balea, kaže Comolli
Vidi originalni članak

Luka Modrić bio je nositelj igre Tottenhama i jedan od ključnih igrača u momčadi. Uostalom, Real Madrid ga je platio 35 milijuna eura što dovoljno govori o tome kakvog su nogometaša Spursi imali u svlačionici.

No nije sve teklo glatko. Luka se dolaskom iz Dinama na White Hart Lane 2008. dosta mučio pa su u Tottenhamu razmišljali da ga se riješe. Barem tako tvrdi bivši sportski direktor Damien Comolli.

- U Tottenhamu su nakon mojeg odlaska pregovarali s Juventusom o prodaji Luke Modrića jer nisu vjerovali u njega. Harry Redknapp se čak htio riješiti i Garetha Balea - rekao je Comolli za London Evening Standard.

Comolli je ispričao kako su doveli Balea iz Southamptona. Gledao ga je nakon što su ga 2006. skauti upozorili na Velšanina.

- Ni sam ne znam koliko sam ga puta gledao te sezone. Kod kuće, u gostima, po kiši, vjetru... Njegov talent je bio nevjerojatan. Dugo smo ga lovili. Razvio sam blizak odnos s njegovim roditeljima - rekao je Comolli.

Inače, Comolli je 2008. dobio otkaz nakon slabog starta kluba u Premierligi. No on tvrdi da je bio uspješan sportski direktor koji je u Spurse doveo Dimitra Berbatova, Luku Modrića, Garetha Balea, Younesa Kaboula, Benoita Assoua-Ekotta i Kevina-Princa Boatenga.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Yelow MILF 30.11.2013.

    Glavo da Juve viruje

  • Furioso244 29.11.2013.

    Samo mi nije jasno (nije da mislim da čovjek laže, nego samo kažem) kako ga se Tottenham htio riješiti prodajući ga u Juventus koji je kudikamo veći klub od Tottenhama.... Znači ovdje nije dobar, a za veći klub je dobar...

  • taraba 29.11.2013.

    Dobio nogu a dovukao im živu lovu u šleperu! E,Comolli,dođi ti k nama,tu moš' fulat i kad kupuješ i kad prodaješ,još će te debelo nagradit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare