To je to što me zanima!

Moglo je biti drugačije: Kovača je htjela dovesti Borussia D.

Borussia je do utorka i Atletico Madrida bila neporažena 15 utakmica, što je znak da je uprava kluba donijela dobru odluku kada je ispred Nike Kovača izabrala Luciena Favrea
Vidi originalni članak

Trener Bayern Münchena Niko Kovač ne prolazi svoje najbolje dane...

S Bayernom je tek treći u prvenstvu nakon deset kola Bundeslige, posvađan je s pola svlačionice, a novi tračevi stalno izlaze.

No postojala je šansa da Niko ne završi na klupi bavarske momčadi, već Borussije Dortmund!

Kako javlja njemački Sport Bild, Borussia se ozbiljno raspitivala za Kovača na proljeće, no puno dalje od toga nije došlo s obzirom na to da je Lucien Favre bio prva opcija, a pristao je na ponudu žutih.

I čini se kako su u Dortmundu tako možda izbjegli metak... Do jučerašnjeg poraza od Atletica 0:2, Borussia je bila neporažena čak 15 utakmica! A Niko stalno muči novu muku...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • trbuško 07.11.2018.

    A ko garantira da ce i borusia nastavit s pobjedama. Glede nike i pregovaranja s BvB kao navijacu BvB moram priznat da mi je ovo prvi glas da je on bio opcija.koliko mi je poznato prije je bila opcija ako favre odbije da steger nastavi u novu sezonu nego niko. mada koliko je meni poznato još od razlaza s tuhelom favre je bio opcija,al ga tadašnji klub nije htio pustit,pa kad je bosz dobio otkaz takođe je bio pregovor,al ga i dalje klub nije pustao!

  • neki tamo lik 07.11.2018.

    Bravo, metak, pucnjava, to baš ima veze sa sportom

  • nijetebriga 07.11.2018.

    Mogao je, a nije.. sreca za Borusiju.!.Nije on za Bayern ali sad kad je tamo nek im bude.. Gledam vecerasnju utakmicu sa AEK Athen i pasivne igrace Bayerna..Bayern igraci se sa deset njih zbili duboko u svom prostoru, Aek nize sanse.. Frank R. se sjeti da katkad i trcat mora, i to onda kad je primjeti da mu Aekov igrac bjezi☺... I onda onaj smjesni kazneni za Bayern, nie und nimmer je to bio jedanaesterac.. Levandovski pao ko pokosen, simulant.. No dobro, kad ne ide iz igre pokusajmo simuliranjem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare