To je to što me zanima!

Mogu i ja: Terry tehnicirao sa žvakom, pa je vratio u usta...

John Terry uoči treninga ispljunuo je žvaku na nogu i počeo tehnicirati, a na oduševljenje Davida Luiza kapetan Chelseaja vratio je žvaku u usta bez da mu je pala na tlo
Vidi originalni članak

Kada Brazilac i Englez izlaze na teren gotovo sigurno je veća vjerojatnost da će Brazilac izvesti kakvu majstoriju nogometne tehnike.

Branič Chelseaja John Terry pokazao je da to ne mora biti tako. S momčadskim kolegom iz zadnje linije Davidom Luizom baš je izlazio na travnjak uoči treninga kad je žvaku spustio na nogu i počeo tehnicirati.

David Luiz gledao je u nevjerici što Terry radi, a kad je kapetan Chelseaja žvaku vratio u usta bez da je pala na pod Brazilac je ostao oduševljen.

I sam Terry bio je iznenađen svojim podvigom te je bio sretan što je pored njega i Luiza stvorio bio kamerman, koji sve to snimio.

Terry možda nije nogometaš na kojeg bi netko pomislio kad bi se počelo pričati o nogometnoj tehnici, no njegovo tehniciranje žvakom moglo bi to promijeniti.

Nogometne ludorije sa žvakom prije Terryja proslavili su Ronaldinho, Özil i Ibrahimović. No, od njih to nekako i očekujete, no sad je i branič Terry pokazao što zna. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MH08 10.02.2017.

    opce je poznato da je Terry jako dobar tehnicar...

  • Adminigovna 10.02.2017.

    Zene ne bi trebale gledat video jer bi mogle ostat trudne

  • komentator__Luka 10.02.2017.

    dabog da ti terry bio sa ženom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare