To je to što me zanima!

Mogu ja i žmirećki! Dario Šarić sve bolji, Babo zabio 16 poena

Šarićeva asistencija bez gledanja digla je navijače Minnesote u 112-96 pobjedi protiv Portlanda. Dario je zabio devet koševa, imao je i sedam skokova. Bogdanović je bio drugi strijelac u pobjedi Indiane
Vidi originalni članak

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo."

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu.

Dario Šarić odigrao je drugu utakmicu u dresu Minnesote koja je slavila kod kuće protiv Portlanda 112-96 u NBA ligi. Šarić je odigrao 27 minuta, zabio je devet koševa uz sedam skokova i dvije asistencije. Šut iz igre mu je bio 3/9, trica 1/5. 

Trebat će Šišiju neko vrijeme da se prilagodi na novu sredinu, suigrače, trenera i stil igre i da nauči akcije. Teško je izvući obrazac iz samo dvije utakmice, ali dobra je stvar da Darijo dobiva sve više minuta.

U prvom susretu igrao je 20 minuta, protiv Portlanda je na parketu bio sedam minuta dulje. I sve je opušteniji, što se najbolje vidjelo u posljednjoj četvrtini kad je sjajnom asistencijom bez gledanja digao navijače Minnesote na noge.

VIDEO

Robert Covington koji je sa Šarićem u paketu iz Philadelphije prešao u Minnesotu, počeo je u prvoj petorci, zabio je 14 koševa uz pet skokova.

Andrew Wiggins bio je najbolji kod 'vukova', zabio je 23 koša. Kod Portlanda nitko nije zabio preko 20 poena, McCollum je stao na 18, Lillard je zabio 16 koševa.

POGLEDAJTE VIDEO

Bogdanović sjajan

Za razliku od Šarića, koji se u novom klubu još traži i skuplja minute, Bojan Bogdanović igrao je najviše u pobjedi svoje Indiane protiv Miamija 99-91. 

Zabio je Babo u 32 minute 16 koševa, imao je i šest skokova i jednu ukradenu loptu.

Šut iz igre bio mu je 6/10, trice je pucao 2/4. Najbolji kod Indiane bio je Tyreke Evans koji nije bio ni u početnoj petorci, ali u 25 minuta koje je dobio ostvario je double-double, 23 koša i 10 skokova. 

Miamiju nije pomoglo ni sjajno izdanje Josha Richardsona koji je zabio 28 koševa.

POGLEDAJTE VIDEO

NBA, rezultati:

  • Boston - Toronto 123-116
  • Indiana - Miami 99-91
  • Philadelphia - Utah 113-107
  • Washington - Brooklyn 104-115
  • Memphis - Sacramento 112-104
  • Minnesota - Portland 112-96
  • New Orleans - New York 129-124
  • Milwaukee - Chicago 123-104
Idi na 24sata

Komentari 12

  • SilikoniralaSiSe 17.11.2018.

    Kakva trampa sixersa,sinoc convington i saric nisu zajedno zabili ko Butler 28 koseva uz 80% suta iz igre.Vanserijski igrac i to je ono sto je falilo Phili da ide ravno do finala istoka.Volim Sarica al usporedujuci ga sa Butlerom on je limitiran,to je objektivno misljenje.

  • wwww 17.11.2018.

    Gledao sam noćas utakmicu između Celticsa i Raptorsa i to je bila košarkaška uživancija za sve gledatelje, bilo one koji su sijedili u Td Gardenu i ovih koji su to gledali preko hd tv kanala.Utakmica koja je košarkaškom fun-u ponudila apsolutno sve od pojedinih i kolektivnih akcija do vrhunski napada i obrana i na kraju same dramatičnosti utakmice koja je otišla u produžetke i ovakvu široliku utakmicu ne možete vidjeti trenutno na zapadu.Po meni ovi Raptorsi su bolja i čvršća ekipa s Leonardom i Deeny Greenom od one prošlogodišnje ekipe i ne bih se čudio ako ostanu zdravi da budu glavni finalisti istočne konferencije..

  • K4f1k 17.11.2018.

    Valja dodati da je Bogdanović sa 51,6% vodeći tricaš u NBA ove sezone, slijedi Bjelica koji je na 50.

Komentiraj...
Vidi sve komentare