To je to što me zanima!

Mogu li ipak naši klubovi napraviti nešto u Europi?

Tri pobjede naših predstavnika u Europi malo su podigle atmosferu u sportskoj javnosti. No koliko je realno očekivati nešto više od ove sezone?
Vidi originalni članak

Prije tjedan dana hrvatski nogomet izgledao je kao da je u teškom 'knock-downu'. Rijeka se obrukala u Luksemburgu, Dinamo je odigrao 0-0 s prvakom nogometno anonimne Armenije, jedino je Slaven Belupo ponudio tračak nade pobjedom u Makedoniji. No ovoga tjedna nogometni svijet izgleda kudikamo ljepše. Rijeka je položila popravni protiv Differdangea uz golčinu za pamćenje Anasa Sharbinija, Dinamo je odradio svoj dio posla protiv Pjunika unatoč praznim tribinama, a kolonu optimizma ponovno predvodi Slaven Belupo. U vremenu kada se naši klubovi redovito muče s protivnicima s Malte, Cipra i iz Albanije stvarno lijepo zvuči ukupnih 12-2 u dvije utakmice protiv Milana. Pa makar bio i iz Kumanova. Koliko s ove tri pobjede može, smije i treba narasti naš optimizam? Postaje li moguće da Rijeka i Slaven dospiju u Europsku ligu, a Dinamo nekim čudom u Ligu prvaka? Priključuje se i Hajduk, radovali su se kada su izvukli Žilinu. Hoćemo li se i mi radovati nakon novih nastupa naših klubova u Europi? Dinamo sada čeka Red Bull, Rijeku ukrajinski Metalist, Slavena norveški Tromsö. Tko će od naša četiri predstavnika proći dalje, a tko zapeti već u ovoj fazi?

Idi na 24sata

Komentari 38

  • sram_vas_bilo 25.07.2009.

    Najbolje što mogu napraviti je da ne idu i ne sramote se

  • zvone111100000 25.07.2009.

    NARAVNO DA MOGU!i mislim da hoće jer bi vec stvarno bilo i vrijeme, želio bih da svi klubovi što dalje prođu i da se konačno liga hnl popne ispred onih ¨velesila¨:zambije malih albanije makedonij,itd.....imamo jednu od najačih repka na svijetu a naši klubovi su tako loši zato očekujem od rijeke slavena hajduka i dinama da ove godine prođu što dalje da se u hnl ligi 16 pređe prag da 6 klubova ili 5 ide u europu

  • cech 25.07.2009.

    za dom

Komentiraj...
Vidi sve komentare