To je to što me zanima!

Mogući protivnici Dinama su Maribor, Ludogorec, Austria...

'Modri' će protivnika dobiti između pet nenositelja među kojima se nalaze neki stari znanci kao što su Ludogorec ili Maribor, ali i nepoznanice Šahtar, Austria ili Legia
Vidi originalni članak

Dinamo će u četvrtom pretkolu Lige prvaka imati status nositelja, što znači da će u petak na ždrijebu u Nyonu (11.45 sati) izbjeći protivnike kao što Celtic, Steaua ili Basel.

'Modri' će protivnika dobiti između pet nenositelja među kojima se nalaze neki stari znanci kao što su bugarski Ludogorec ili slovenski Maribor, ali i nepoznanice kao što kazahstanski Šahtar, bečka Austria ili  poljska Legija.

Prve utakmice četvrtog pretkola igraju se 20. i 21. kolovoza, dok su uzvrati tjedan dana kasnije.

Koga će kuglice namjeriti Dinamu pratite u petak u 11.45 sati uživo na portalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • plavizg 08.08.2013.

    osobno, nikako Šahtar Karagandi ili Legia. ostalo može, gledao sam, nisu nešto. Karagandi je nešto slično ovim Hajdukovim protivnicima, Dila Gori, totalna nepoznanica, nagazna mina.

  • choopo 08.08.2013.

    Dinamo će,svakako , biti favorit bez obzira na protivnika.Ali, prošle godine je bilo kroz iglene uši protiv Ludogorca i tamo izjednačenje u poslednjim trenucima,a u Zagrebu da ne govorimo.Da im nije najbolji igrač dobio,po meni nezasluženo, crveni karton Dinamo bi propustio i ligu uefa.Onako u 98.minutu Vida!

  • JosipPrelčec 08.08.2013.

    Naprotiv baš treba Ludogorec ako nisu u stanju njega pobijediti nemamo, što imamo raditi u LP.Ako smo dobri nikakav protivnik nam nije problem jedini problem je Kruno,pa pobogu zašto su onda dovodili neka pojačanja sigurno ne za našu ligu.Mi trebamo igrat svoju igru a drugi neka razmišlja o nama a ne mi o njima.Bit nogometa je pobijediti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare