To je to što me zanima!

Molitva za juniore Hajduka: 'O Isuse, pomozi bijelom dresu...'

Mnogi navijači Hajduka su vjernici, mnogi idu u crkvu, a jednu grupu sreli smo u Bazilici Notre Dame de Fourviere u Lyonu. Doputovali su na utakmicu Lige prvaka mladih pa otišli pogledati derbi Lyona i Marseillea
Vidi originalni članak

"O Isuse na nebesu, daj pomozi bijelom dresu" stihovi su koje navijači Hajduka znaju zapjevati na Poljudu ili gostovanjima kad im je teško, kad momčad na terenu mora napraviti neko čudo ili preokret... Postoji i nastavak: "Bijelom dresu, bijeloj boji, o Isuse mi smo tvoji".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi navijači Hajduka su vjernici, mnogi idu u crkvu, a jednu grupu sreli smo u Bazilici Notre Dame de Fourviere u Lyonu. Doputovali su na utakmicu Lige prvaka mladih u Ženevu, pa su iskoristili priliku da bi između polufinala i finala došli razgledati Lyon i vidjeti uživo derbi dva Olympica, domaćega i onoga iz Marseillesa, kojeg vodi Igor Tudor

Uoči utakmice posjetili su Baziliku i pomolili se, među ostalim i za uspjeh Hajdukovih juniora, koje u ponedjeljak očekuje finale Lige prvaka mladih protiv AZ Alkmaara.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • {matrix} 24.04.2023.

    zazivaju boga a livaju nazivaju bogom :D

  • zagorac2 24.04.2023.

    dali su vec organizirani protesti baba protiv molitve ko na Jelacic placu

  • Nogalo1234 24.04.2023.

    Da se netko probudio iz kome pomislio bio da je "pravi" Hajduk u finalu LP po medijskom teroru zadnjih par dana. Sretno sutra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare