To je to što me zanima!

Momčad Ferrarija želi tri bolida i 'Schumija' u njemu

Predsjednik Ferrarija Luca di Montezemolo želi u sljedećoj sezoni dodati još jedan bolid u kojem bi Schumacher nastupao uz Raikkonena i Alonsa
Vidi originalni članak

Schumacher se, podsjetimo, trebao vratiti u Formulu 1 umjesto ozlijeđenog Felipea Masse, ali je zbog problema s vratom, u ponedjeljak otkazao ponovno sudjelovanje u najelitnijem automobilističkom natjecanju. Di Montezemolo je u intervjuu za La Stampu najavio inicijativu za promjenu pravila, s ciljem uvođenja trećih bolida od sljedeće sezone. Prvi čovjek Ferrarija tvrdi da bi odlaskom BMW-Saubera start trebali popuniti treći bolidi najboljih momčadi.
- Radije na startu želim tri McLarena i tri Renaulta nego tri “čega god”. Nakon odlaska BMW-a nema mjesta za puno priče, već treba puno raditi - na zanimljiv je način svoj stav objasnio Di Montezemolo.
Ukoliko njegova inicijativa dobije zeleno svjetlo, Schumacher bi dogodine vozio uz Felipea Massu i Fernanda Alonsa, čiji bi prelazak u Ferrari uskoro trebao biti i službeno objavljen. U međuvremenu, njemački Bild je objavio kako su ozljede koje je sedmerostruki svjetski prvak zaradio u veljači vozeći motocikl puno gore nego što se mislilo i kako je Schumacher sretan što nije završio u invalidskim kolicima. Prema Bildu, Nijemac je slomio kosti u vratu i glavi i oštetio arteriju koja vodi krv u stražnji dio glave.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • swen 57 12.08.2009.

    i ja obozavam ferrari al mislim da nema sanse za tako nesto.. kao prvo alonso nema sta radit u ferrariju.. nije on sposoban za taj bolid.. a kao drugo napravili bi isto sto i Mclaren sa alonsom i hamiltonom kad im je zbog njihovog unutar momcadskog prepucavnja sto u utrci ,sto izvan nje ,ispred nosa naslov prvaka uzeo raikkonen..

  • dean-gtc 12.08.2009.

    Najbolje da samo ferrariji voze utrke!!

  • You Are A Towel! 12.08.2009.

    jejeje.... specijalno na zahtjev ferarija, treba dopustiti da oni imaju 12 bolida u utrci,

Komentiraj...
Vidi sve komentare