To je to što me zanima!

'Money' Floyd ponovno u ringu: U Saitama Areni bori se protiv japanskog YouTubera Asakure

Podsjetimo, Floyd se posljednji put profesionalno borio protiv Conora McGregora (34, 0-1), a bilo je to prije pet godina. Od tada je još nekoliko puta bio u ekshibicijskim mečevima i pobjeđivao
Vidi originalni članak

Govorio je da mu treba 200 milijuna eura kako bi pristao na 51. profesionalni meč, odnosno kako kaže, 51. profesionalnu pobjedu, ali to se još neće dogoditi. Doduše, gledat ćemo Floyda Mayweathera Jr. (45, 50-0) ponovno u ringu, no u ekshibicijskom meču koji će se održati 25. rujna u japanskoj Saitama Areni.

Protivnik će mu biti tamošnji borac i YouTuber Mikuru Asakura (30) koji ima 2.7 milijuna pretplatnika na YouTube kanalu. Kao MMA borac odradio je 20 mečeva uz 16 pobjeda, tri poraza i jedan no contest, a teško je zamisliti da bi mogao predstavljati ikakvu prijetnju trofejnom američkom boksaču.

Podsjetimo, Floyd se posljednji put profesionalno borio protiv Conora McGregora (34, 0-1), a bilo je to prije pet godina. Od tada je još nekoliko puta bio u ekshibicijskim mečevima i pobjeđivao. A bit će ovo njegov drugi dobro plaćeni posjet Japanju nakon što je 2018. godine pobijedio Tenshina Nasukawu (23, 44-0), a prošle godine u lipnju dobio je 62 milijuna eura za meč protiv YouTubera Logana Paula (27, 0-1).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je dobio dva milijuna eura samo zato što se pojavio na konferenciji za novinare za nadolazeći meč protiv Asakure, a nije upitno da će 'Money' još jednom dobro zaraditi. Mnogi bi se voljeli naći u ringu s američkim boksačem pa su se tako ponudili i dugogodišnji rival Manny Pacquiao (43, 62-8-2), spominjao se i Conor, ali zna se da za Mayweathera govori - novac.

- Zarađujem 300 milijuna eura mjesečno, a kad ću se htjeti vratiti boksu, vratit ću se - zaključio je američki boksač.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Space Burek 31.08.2022.

    Nije mi jasno tko plaća ovakve gluposti... a ni oni koji gledaju ovakve sprdačine.

  • Divlji labud 31.08.2022.

    Hahhaha 62 milijina za mec sa you truberom svaka cast...

  • Divlji labud 31.08.2022.

    Hahha ja ovo ne razumjem kakav je ovo CIRKUS sa tim mecevima koji su bolje placeni od 90 posto profesionalnih, Floyd se bori protiv kuharica, modnih dizajnera, sminkera, soboslikara, pukne mu samar ovaj plaće a sjedne mu 40 milijuna dolara... Misli se Floyd ovo je kao kad uzmes djetetu lizalicu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare