To je to što me zanima!

Gael Monfils šokirao Federera, Dimitrov "pomeo" Wawrinku

Federer i Wawrinka lani su igrali finale Monte Carla. Ove godine ispali su u trećem kolu. Federera je izbacio Gael Monfils, Wawrinku je za 54 minute pomeo Dimitrov
Vidi originalni članak

Crni dan za Švicarce u Monte Carlu. Roger Federer ispao je u trećem kolu turnira porazom od Gaela Monfilsa. Stan Wawrinka izgubio je od Grigora Dimitrova.

Iako je Roger prije ovog meča imao 8-3 u pobjedama protiv Monfilsa, Francuz je slavio u njihovom posljednjem meču, u Davis Cupu u tri seta 6-1, 6-4, 6-3. Monfils je izbacio Rogera u dva seta, 6-4, 7-6 u 3. kolu i plasirao se dalje.

Dimitrov pomeo branitelja naslova Wawrinku

Nije ovo bio dobar dan za Švicarce. Stan Wawrinka, pobjednik turnira 2014. godine, pometen je od Grigora Dimitrova. Bugarin je slavio za 54 minute, bilo je 6-1, 6-1 u trećem kolu turnira protiv neprepoznatljivog Švicarca.

Wawrinka je imao čak 41 neprisiljenu pogrešku u meču protiv bugarskog igrača. 

Monte Carlo, 3. kolo:

  • Federer - Monfils 4-6, 6-7
  • Wawrinka - Dimitrov 1-6, 2-6
  • Robredo - Raonić 3-6, 6-3, 3-6
Idi na 24sata

Komentari 41

  • lovac_u_mutnom 17.04.2015.

    Sve mi se cini da je "Nike" ucinio sve da Roger osvoji RG one godine...

  • efteling 16.04.2015.

    Djole izabran za svetskog sportistu godine,sad moze sve izgubiti do kraja godine,uzeti pauzu,odmoriti se,pustiti i druge da uzivaju u pobedama....ali nece,ma Djole je bezobrazan...i fenomen koji ima sanse prestici Federera...iako ce mu to biti tesko,ima mnogo dobrih tenisaca a protiv njega imaju i poseban motiv..I lepo je kao Srbinu slusati publiku koja je po pravilu protiv njega,jer tenis je arena i ljudi zele senzaciju kad slabiji pobedi jaceg,i to razumem odlicno,nekad su za njega navijali protiv Federera,Nadala...kad su ovi bili jaci.I sve to godi mojim usima...mislim to publika protiv njega,pa ako se primi..i izgubi...ali tesko....

  • ACM_1899 16.04.2015.

    Nije se još uozbiljio

Komentiraj...
Vidi sve komentare