To je to što me zanima!

Morales: Dosta mi je sjedenja na klupi, odlazim iz Dinama...

Vidim izlazak iz ove situacije. Želim otići i to sam im rekao. No iz kluba su mi rekli da ćemo razgovarati nakon odmora, rekao je čileanskim medijima Pedro Morales...
Vidi originalni članak

Pedro Morales uskoro se vraća s odmora iz Čilea. U domovini je za Cooperativa.cl potvrdio da više nema strpljenja. Pedro je u Dinamo došao 2008. godine za 1.6 milijuna eura, no ove sezone dobivao je prilike na "kapaljku", a ono što je dobio nije iskoristio na pravi način i izborio prvih 11.

- Vidim izlazak iz ove situacije. Želim otići i to sam im rekao. No iz kluba su mi rekli da ćemo razgovarati nakon odmora - rekao je Pedro Morales.

Ako je postojala nada da bi Pedro mogao ostati, ona se pretvorila u prah nakon što je Dinamo kupio Josipa Brezovca i Antuna Palića. Navodni transfer još jednog veznjaka iz Šibenika, Mehmeda Alispahića jasno pokazuje da za Pedra više nema mjesta.

- Trener me stavi jednu utakmicu pa me izvadi. Nije lako igrati kad ne odigrate ni dvije utakmice zaredom - požalio se čileanskim medijima Morales.

Pedro smatra da za njega ima mjesta u nekom europskom klubu, a možda se i vrati u domovinu.

- Želim se boriti za mjesto na Copa Americi - završio je Dinamov veznjak koji vjerojatno broji zadnje dane u "modrom" dresu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • alkoholiCAR1 04.01.2011.

    ma goni se morales,da si se ponaso ko profesionalac mozda bi i igro a ovako si ispo papak

  • user_72448 04.01.2011.

    ak hoće da ode ne ode...DINAMO je institucija! bolji je Alispahić od Moralesa ovaj bosanac bar će znat Hrvatski jezik dok ovom se ništa nije dalo naučit...

  • MALDINI1899 04.01.2011.

    pa neka i ide kad je takva faca da neće naučit ni hrvatski. šta on misli u kojoj će ligi (lizi) igrat :D ...možda u španjolskoj...al ono...županijskoj tamo u španjolskoj...ili u nekoj Đabuuu lizi :D rispket za Vahu šta je njega i slične njemu stavio na klupu... kaj si je on zamislio da je messi. pfff.

Komentiraj...
Vidi sve komentare