To je to što me zanima!

Morales oduševio navijače: Lijepo je igrati u Dinamu

Pedro Morales oduševio je navijače na utakmici protiv Olimpije, zabio je gol, imao nekoliko sjajnih poteza i bio najbolji u zadnjoj provjeri uoči LP-a
Vidi originalni članak

Prepuna tribina na Hitrec-Kacianu, gdje se okupilo oko 6000 ljudi, odmah ga je prihvatila. Dinamovi navijači protiv Olimpije došli su vidjeti nove igrače i otišli - zadovoljni. Najviše je pokazao Pedro Morales. Čileanac je zabio prvi gol, imao nekoliko sjajnih poteza, a i uklizavao je. Dovoljno za pljesak kad je prolazio kraj tribine.
- Bilo je dobro, zadovoljan sam svojom igrom, premda mogu i još bolje. Uvijek može bolje - pričao je nakon utakmice.
Kad je dolazio u Dinamo, čuo je za navijače, želja mu je bila odigrati utakmicu pred njima. I bio je oduševljen atmosferom.
- Toliko sam čuo o njima, jedva sam čekao čuti ih. I iznenadili su me. Atmosfera je stvarno bila sjajna, lijepo je ovdje igrati - izjavio je Pedro Morales.
Čileanac je već jedanput izjavio kako mu je lijepo u Dinamu, kako nije očekivao baš takvu momčad.
- Sviđa mi se kako igramo, s puno kratkih dodavanja, proigravanja i lijepih poteza. Svi su dobri tehničari i želim s Dinamom igrati u Ligi prvaka - dodao je Morales.

PREPOZNAO GA I BIELSA
Pedro Morales oduševio je na Svjetskom prvenstvu do 23 godine. Odmah nakon prvenstva u reprezentaciju A pozvao ga je čileanski izbornik Bielsa. U prvoj utakmici Čile je pobijedio Boliviju 2-0, a Morales je bio jedan od najboljih.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare